Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Audi 2.7 bit huohottimen letkut apuja

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Audi 2.7 bit huohottimen letkut apuja

    Terve, Putsasin omasta bitukasta tuon huohotin systeemin ja sitten kokoomisessa jäi yksi letku jäljelle. En löydä silleen millään paikkaa enkä muista oliko se edes missään kiinni. Jos joku voisi kertoa mihin se kuuluu. Kiitos jo etukäteen jos joku ratkaisee.

    Auto siis 99- vuoden A6 C5 2.7t automaatti

    #2
    Oisko tuosta apuja

    Comment


      #3
      Koneen takana kaksi Y haaraa. Toisesta niistä irti. Näkyy kuitenkin tuo toinen letku olevan T haara. Etsi toinen samsnlainen. Ovat vierekkäin siinä koneen takana.

      Comment


        #4
        Ei tuo ole huohottimen letku, vaan turbojen ahtopaineen ohjausletku. Näyttää olevan Y-haara irti, toinen alempi letku näkyy toisessa kuvassa.

        Comment


          #5
          Taitaa poikki olla tuo haara kun on tuo letkunkiristinkin vielä kiinni tuossa N75 letkussa.

          Comment


          • #6
            Joo olihan siitä tuo haara tosiaan katkennut ja laitoin uuden haaran siihen väliin. Äskettäin kasasin kaikki palikat kasaan ja kaikki vaikutti olevan ok, kunnes rupesi valuttamaan bensaa runsaasti tankin päältä. Olenko siis laittanut nyt jonkun letkun väärään paikkaan ku ei aikaisemmin sieltä mitää vuotanu? Laitoin sen t haaran siihen bensaletkun ja ahtoletkun väliin siis niinkuin toisessakin oli.

            Iso kiitos kaikille ketkä tässä ketjussa jo neuvoja ovat antaneet.

            Comment


              #7
              Hmm... siis minkä bensaletkun laitoit mihin väliin? Ei konehuoneen letkujumpalla pitäisi tankki alkaa vuotamaan. Vuotaako se sieltä tulo- vai paluulinjasta?

              Comment


              • #8
                Eli koneen takaosassa kun menee ne 2 letkua mitkä haaroittuu ahtoletkuun, Tai ainakin bensalle se letku haisi minkä siitä sillon rikki sain, niin oletan että polttoaineletkuja ovat. Löin käyntiin ja rupesi tihkuttamaan runsaasti bensaa tankin päältä. Pääseekö niihin letkuihin käsiksi ylhäältä vai pitääkö koko tankki tiputtaa? Ja ei tietoa tosiaan vuotaako tulo vai paluu letkusta.

                Comment


                  #9
                  Polttoaineletkut menee siinä ilmanputsarikotelon päällä, ja ne menee bensakiskoon. Kolmas letku siinä on aktiivihiilisäilön letku. Ne ei mene mihinkään ahtoletkuun.

                  Ota takapenkki pois, siellä alla on kansi jonka alta näet tankilta lähtevät letkut. Olisiko vaan sattumalta alkanut vuotamaan sieltä?

                  Comment


                  • #10
                    Otin kannen pois ja tuloletku oli halki. Leikkasin pienen palan pois ja laitoin uuden klemmarin kera paikoilleen ja sieltä mitään enää vuotanut. Joskus ollut haistavinaankin lievää bensan käryä kabiinissa, niin kaipa se sattumalta vaan rupes vuotamaan.

                    Nyt on bitukka taas kunnossa... Ainakin hetken :)
                    Kiitos vielä kaikille ohjeista ja neuvoista.

                    Comment

                    Working...
                    X