Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

2014 A6 3.0 TDI moottori kolahtaa kun sammuu

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    2014 A6 3.0 TDI moottori kolahtaa kun sammuu

    2014 A6 3.0 TDI moottori kolahtaa kun sammuu. Mulla on ilmennyt kiusallinen vika autoon. Käytössä on startstop ja aina kun pysähtyy ja auto sammuu niin moottori kolahtaa. Auto muutenkin sammuu epätasaisesti. Eli ei kuten aiemmin mikä oli lähes äänetön. Myös käynnistyminen kun lähtee liikkeelle heilauttaa ilmeisesti moottoria niin että se oikein tuntuu. Pakko ottaa toiminto pois käytöstä. Auto menee pajalle tarkistukseen mutta tuli mieleen että onko jollain ollut samaa vikaa omassa. Epäilivät että saattais olla vika sammutusläpässä tai suuttimissä. Autolla ajettu 160 000km.

  • #2
    Ensimmäisenä tulee mieleen joku moottorin tukikumeista, mut ei kai nyt noin vähän ajetussa autossa voi vielä porsia? Tai miks ei jos maanantai malli sattunu kohalle. Varmaan yks yleisimmistä oireista taitaa olla sammuttaessa kuuluva kolahdus. Juuri tuli pari päivää sitten luettua aiheesta.

    Comment


      #3
      Mitsä luit aiheesta? Oliko mitään tietoa mistä johtuu? Nyt kun oikein kuuntelen niin sammuminen on epätasaista ja ikäänkuin siinä olisi viive. Ei sammu sillain heti vaan ilmeisesti pyörähtää vielä puoli kierroksen tai pari epätasaisesti.

      Comment


      • #4
        Ihan ensimmäisenä tietenki vikakoodit lukuun, siitä koko homma lähtee, mielellään vcds:llä.

        Comment


          #5
          Osaako joku sanoa missäpäin ja minkä näköinen palikka on sammutusläppä? Vois mitata tuleeko sinne käskyt. Laita kuva jos löytyy.

          Comment

          Working...
          X