Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

1.8T donor car, toimenpiteet ennen purkua?

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • 1.8T donor car, toimenpiteet ennen purkua?

    Terve,

    Olisi tuossa -03 Passatti 1.8t AWT-koneella ja aikomus siirtää tästä tekniikka toiseen vanhempaan autoon. Nyt kun kapine on vielä tieliikennekelpoinen, niin mitä kannattaisi tutkia tai logittaa että rakenteluvaiheessa ei tarvitse arvailla niin paljon? Tuleeko esim. ajoneston kanssa hämminkiä ilman erikoisia toimenpiteitä?

    Kone tuntui ajossa ihan toimivalta, on tosin kyllä jo yli 300 rullattu ja kytkin luistaa jos hiukankin auttaa alkuun. Kone antaa vikakoodit "17536 Fuel Trim; Bank 1 (Mult) P1128 35-00 System too Lean" ja "16825 - EVAP Emission Control Sys P0441 35-10 Incorrect Flow - Intermittent"

    #2
    Käynnistyksenesto on ecun ja mittariston välissä tuonikäisessä. Jos siirrät mittaristonkin niin no problems. Mulla on mahdollisesti konstit kyllä ecussa puukottaa käynnistyksenesto pois jos pelkkä moottori ja ecu siirtyy toiseen koriin.

    Comment


      #3
      Ajonestoon konstit löytyy, siitä ei tarvi olla huolissaan. Kyllähän noi olis hyvä saada vikakoodittomaksi ensin niin ei tarvi ihmetellä. Olisko joku ahto/imuvuoto jossain, vois selittää molemmat koodit? Voishan sieltä jotain ahtopaineita ja ilmamassoja vähän logitellakin, fiilistelee samalla täysvedossa turboa että miltä tuntuu/kuulostaa.

      Comment


      • #4
        Tulin nyt jo innostuksissani tuota purkaneeksi aika tavalla joten seuraavat savut otetaan sitten tulevan sijoituskohteen keulilla. Purkaessa ei ole vielä löynyt mitään rikkinäisiä letkuja tms. Mitä nyt coolerissa oli öljyä reilusti ja alkuperäisessä 300 Mm rullatussa ahtimessa kohtalainen päittäisvälys. Puntaroin tässä nyt, että koettaisiko laakeroida tuon itse, hommata paremman käytetyn, uuden tarvikemallin chra:n vai laittaa K04-015 kiinaturbon. Budjetti sallii suunnilleen nuo vaihtoehdot.

        Comment


          #5
          Kaveri on useampaan autoon ostanut niitä kiinalaisia keskiosia. Mukana on tullut tasapainotuslaput, työn jälki ihan asiallista ja hyvin ovat toimineet.

          Comment

          Working...
          X