Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Audi A4 B8 2.0TFSI 09 P000A -camshaft slow Response

Collapse
X
 
 • Suodata
 • Aika
 • Näytä
Clear All
new posts

 • Audi A4 B8 2.0TFSI 09 P000A -camshaft slow Response

  Nyt tarvis ajatuksia ongelmaan. Vikakoodia tulee ajoittaen P000A camshaft slow response. Ei sytytä moottorin vikavaloa tauluun eikä ole käyntihäiriöitä.

  Osia nyt vaihdettu vvt venttiili, N205, camshaft bridge, nokka-akselin asentotunnistin.

  Aikaisemmin herjasi p0341 koodia, mutta korjaantui VVT venttiilin ja camshat bridgen vaihdolla, mutta nyt kiusaa uudella koodilla. Tänään tuli seurattua nokka-akselin ajoitus arvoja vcds:llä. Arvot seuraavat toisiaan käsikädessä, kunnes 1000rpm-2000rpm välissä tulee eroja, kun käsittääkseni niiden arvojen pitäisi mennä käsikädessä?

  Öljynpainetta en ole vielä mitannut, mutta 2018 on tehty mäntäremontti jossa samalla uusittu öljypumppu sekä jakoketju. Venymää ei ketjussa ole arvo on 2.46.

  N205 piuha päälisin puolin ehjä joten olisiko vinkkejä mitä seuraavaksi?

  #2
  Itse lähtisin öljynpaineiden mittauksella, vaikka ei ole viellä mittaristoon herjannukkaan. Tuo nokka-akselin säätö tapahtuu öljynpaineella ja jos paine ei riitä, niin tulee myös tuo "camshaft slow response"-koodi. Tasapainoakselien laakerointi hajoaa näissä monesti ja sitä kautta hukkaa öljynpaineet.

  Comment


  • #3
   Öljynpaineet mittailin lämpösellä koneella niin tyhjäkäynti 0.8 baarin paineella. 2000rpm 1.9 baarin paine. Ajossa heittelee miten sattuu. 4000rpm niin nousee hetkellisesti 4.5 baariin kunnes heittää ne 2baariin.

   Tähän siis vaihdettu liikkeessä 16.3.18 männät, paineensäädin, öljypumppu, tasapainoakseli sarja, jakoketju sarja.

   Onko tässä nyt öljypumppu vai tasapainoakselien laakerointi tiensä päässä?

   Täytyy huomenna ottaa yhteyttä kyseiseen firmaan takuu asioista...

   Comment


   • #4
    Öljynpaineissa ei vikaa ollutkaan.
    Onko näistä hajonnut nokka-akselin säätö pyörää, että voiko vika olla siinä ja pystyykö säätöpyörän uusimaan vai onko koko nokka-akseli uusittava?

    Comment

    Working...
    X