Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Mistä A8 ohjausvaihde?

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Mistä A8 ohjausvaihde?

    Noita ohjaustehostimen nesteitä tuossa katsellessa tuli mieleen nuo surullisen kuuluisat ohjausvaihde ongelmat. Nesteet on likaiset ja ne menee vaihtoon, mutta tulevaisuutta ajatellen niin mistä noita ohjausvaihteita kannattaa kysellä? Vielä tuo ei vuoda, mutta alkaa ääntelemään äärilaitaan käännettäessä, voihan olla että ääni katoaa, kun vaihdan nesteet, mutta katsotaan. Onko kukaan kokeillut laittaa sitä tiivistesarjaa tuohon?

    #2
    Ite joskus vaihdoin ko laitoksen.
    Tässä linkki http://www.audiclub.fi/audifinns/showthread.php?t=35529

    Korjaussarjaa ei tullut vastaan eikä ole tietoa löytyykö sitä edes. Ehkä jonkun muun oma kelpaa, mutta arvuuttelua.
    Tarkkaa paikkaa ei valitettavasti enään muista mistä tuo vaihdet tuli. Ebayn tms kautta se kauppa kuitenki löytyi. Eivät puhuneet kuin Saksaa, mikä vaikeutti hieman asian hoitamista.
    Viimeksi muokannut Puuhapete; 15.9.2007, 13:44.

    Comment


      #3
      Perskules kun kuulostaa mukavalta hommalta =) Minkälaisissa olosuhteissa vaihdoitte tuon? Käytössä on kyllä oma talli, mutta autoa ei saa ylös kuin sen mitä hallinosturi/pukit pystyvät nostamaan, riittääkö?

      Comment


        #4
        omassa pihassa taivasalla normaalin 2 tonnin tunkin ja pöllien avulla. Ei mikään paha rasti kuhan löytää pultit ja sopivat avaimet. Ovat hieman hankalassa paikassa.

        Yksin minä tuon vaihdoin kun apulaisia ei ollut saatavilla tai sitten ne oli semmosia jotka ei tiedä kuinka päin jakaria pidetään kädes.

        Comment


          #5
          Hyvä tietää. Etsiskelin jo netistä mahdollista varaosaa jos tuo nyt menee jossain vaiheessa rikki. Ei noi nyt maata kaatavan kalliita ole esm. eBayssä. Tosin uskaltaako sieltä moista ostaa.

          Jos jostain löytyy hyvä yksilö niin pitää ottaa talteen =)

          Comment

          Working...
          X