Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

A4 2.8 30V hävittää vettä

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • A4 2.8 30V hävittää vettä

    Moro !!

    Yksi tuttu osti A4, 2.8 30V, -98 quattron Lahdesta. Autoa on vähän tunattu, vaihdettu mm. säädettävät takaiskarit ja uudet takavalot. Paksu punainen kaapelikin konehuoneessa kertoi että ääntäkin on joskus ollut autossa. Joku jo varmasti tunnistaa tämän harmaa varpusen.

    No, yhtä kaikki. Auto kävi tasaisesti ja vetoakin on, eihän mittarin mukaan sillä ole ajettu kuin ~72000km. Mutta viimeisen parin viikon aikana se on alkanut juoda vettä. Itse kiinnitin huomiota kun näin auton ensimmäisellä kerralla ja katsoin että paisuntasäiliössä on tilaa. En sen tarkemmin miettinyt vaan kaadoin sen ylärajaan, koska pikaisella silmäyksellä ei missään näkynyt kuivunutta jäähdytysnestettä kokkareina. Nyt sitten eilen soi puhelin että merkkivalo hälyytti.

    Ennenkuin auto kurvaa viikonloppuna pihalle, niin kysyisinkin että tietääkö joku ko. autoon jotain tyyppivikoja: letkut, vesipumppu, kansipahvi? Onko kellään hukannut vettä? Selviäähän se vikapaikka, mutta olisi kiva noin etukäteen tietää josko olisi vakipaikkoja mistä tarkastaa.

  • #2
    Itsellä ainakin meni jäähdytin. Vuotaa ovelasti alaosasta ja tiputtaa sitten vedet pohjapanssarin päälle niin ettei vuotokohtaa näe. Korjauksena uusi syyläri. Pirullinen vaihtaa kun joutuu irrottelemaan ilmastoinnin kennon ja vetämään keulan huolto-asentoon. Jos on automaatti niin sen jäähdytyksen putket ovat samassa.

    Comment


    • #3
      Syylärin kuskinpuoleiselta reunalta useimmiten tiputtelee vesiä, jos vuotaa. Näkee jäljet pohjamuovin päätä

      Comment


        #4
        Mulla teki saman ja kansipahvi poks..

        Comment


        • #5
          2.8 hävittää vettä

          No niinhän tässäkin tapauksessa lienee käynyt, syylari vuotaa.

          Pieni puhelinpalaveri ja tutkinta taskulampun avustuksella osoitti että pohjamuovi oli märkä sekä kuskin että repsikan puolelta. Ei muuta kuin uutta asentamaan vanhan tilalle.

          Kiitti vinkeistä

          Comment

          Working...
          X