Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

S4:sen (B5) ilmamassamittari

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • S4:sen (B5) ilmamassamittari

    Vikakoodien mukaan S4:ssa seos käy laihalalla eli ilmeisesti Maf on sanomassa työsopimuksensa irti. Kysyin Audicenterin varaosatiskiltä uutta osaa ja tarjosivat jotakin uudistettua maffia, jota ei ole vielä kuulemma edes hinnoiteltu. Varaosamyyjän mukaan hinta tulisi olemaan vaivaiset n.1500?!!! Epäilen kuitenkin että varaosakaveri ei ollut ihan kartalla asian suhteen joten sanoin hankkivani sen muualta. Soitto LMS:lle selvitti onneksi asian ja iso kivi vierähti sydämeltä. Vaihto-osana hinta sama kuin 1.8T:n maffin eli 109?. Kiireessä unohdin kysyä varaosan numeron, joten voisiko joku tarkastaa AKTE:sta oikean varaosanumeron. Auto on siis S4 Avant 1999 ja facelift eli WAUZZ8DZXA222***

    #2
    Tässäpä olisi osanumero: 078 906 461 BX, toinen mahdollisuus on 06C 133 471 AX. Eikös tuo X tarkoita juurikin vaihto-osaa?.

    Mitä mahtaa tarkoittaa osanumeron perässä tuo >>8 DY-300- 000 tai F 8D-1-000 001>> ? Ensimmäinen on tuohon 078 osaan, toinen jälkimmäiseen.

    Comment


    • #3
      Okkimille KIITOS avusta! Viikonlopun yli pitää vissiin odottaa, kun VV-auton varaosatiski on kai viikonloppuisin kiinni? Onko toi vaihto-osa vain toi mulikka, joka on torx-ruuveille kiinni imuputkessa vai käsittääkö se myös ton lyhyen pätkän imuputkea? Katoin juuri, että toi sama numero lukee tossa imuputkessa ja tossa itse mulikassa ei ole vastaavaa numeroa?

      Comment


      • #4
        Putki menee myös vaihtoon eli älä irroita mittaria siitä putkesta.

        Comment


        • #5
          Huvikseen katselin Vag-comilla kaikkia arvoja niin täyskaasukiihdytyksessä ilmamassamittarin(?) air flow tms arvo oli 248g, onko ihan normaali? Ihan vain mielenkiinnosta, että mitä pitäisi näyttää.

          Comment


            #6
            Lastutetulle se on aika normaali arvo. Sitä voi vähän arvioida tehojen kautta, eli teho *0.8 voi arpoa ilmamassan arvon, ja siitä tietty toisinpäin.

            Comment


            • #7
              No sittenhän tuo on lähes täsmälleen oikein 0.8 x 313 = 250

              Comment


                #8
                Lastupelissä kutakuinkin oikein. Mutta jos MAF on vanha, niin se voi valehdella, ja antaa vääriä arvoja.

                Comment


                • #9
                  MAF ei ainakaan ole enää alkuperäinen, eli se on vaihdettu jossain vaiheessa edellisen omistajan toimesta. Eli kaippa tuohon voi luottaa, vedot kyllä on tallella, että ei sen puoleen. Eli voiko tuosta päätellä sitten, että jos joskus vedot katoaa ja MAF antaa oikeita arvoja se ei silti välttämättä toimikkaan, mitä järkeä tuossa sitten on?

                  Comment


                    #10
                    Voihan se tehdä niin että MAF puhuu potaskaa, ja näyttää liikaa mutta auto kulkee huonosti. Eli silloinhan siellä kulkee vähemmän ilmaa kuin oikeasti, ja tehotkin on jotain muuta kuin pitäisi.

                    Comment


                    • #11
                      Onko jollain tietoa mikä olisi oikea s4 1999 vuoden ilmamäärämittarin oe numero? Tuntuu ettei kukaan enää missään nykyään löydä oikeeta numeroa…

                      Comment


                        #12
                        078906461BX

                        Comment

                        Working...
                        X