Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Maavaran kasvattaminen

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • #91
    Sopivasti löytyi aiheeseen sopiva ketju. Eli kyseessä C5 quattro avant sporttialustalla.

    Tietäjille kysymys, onko sportti-iskareissa jousilautanen eri korkeudella vai onko 20mm matalampi alusta tehty vain jousilla?

    Tarkoitus on saada mökkiteitä varten maavaraa, mutta pitää alkuun budgetti aisoissa. Autossa on takajousi poikki, mutta hankin auton edullisesti konevikaisena ja katsastamattomana, joten minulla ei vielä ole auton teknisestä kunnosta täydellistä tietoa. Nyt auto käy ja kulkee, mutta haluna olisi katsastaa ensin mahdollisimman pienillä kustannuksilla. Eli vaihtaisin alkuun vain molemmat takajouset, sitten ajella hetken ja katsoa mitä muuta vielä löytyy, ennen muita jo havaittuja isompia ja kalliimpia investointeja.
    Viimeksi muokannut Timo_s; 6.4.2021, 06:55.

    Comment


    • #92
      Hei,

      onko joku korottanut Audi A4 B8 mallia.

      Jos on niin millaisilla jousi/iskari sarjoilla / paketeilla ?

      Ajatuksena olisi korottaa omaa B8 sedania kun viime talvena lähti sivupohja panssarit omille teille. Lumi pääsi edestä päin pakkautumaan pohjan ja panssarin väliin.



      Comment


        #93
        B8:n osalta varmaan vois katsella menikö sedaniin A4 Allroadin alusta.

        Comment


        • #94
          Katselin A4 Allroadin alustan osia jousia ja iskareita niin huomio kiinnitty siihen että jouset ovat saman pituiset vakio alustan kanssa ja menee seuraaviin malleihin:Iskarit ovat vaan omansa.

          Comment

          Working...
          X