Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

A4 B5 apurunkojen puslat

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    A4 B5 apurunkojen puslat

    Kun tuolla alustassa alkaa kohta kaikki muu olemaan uutta, niin voisi kai nuokin vaihdella. Hemmetin huonosti tuntuu löytyvän apurunkojen puslia. Varsinkin takapää tuottaa tuskia. Meinasin jotain powerflex tyyppistä orkkisten tilalle, mutta on niitä alumiinisiakin harkittu. Mikä se lopputulema niiden alumiinisten holkkien kanssa on, tuleeko pirusti lisää meteliä vai ei? Muuttuuko etupään tuntuma tarkemmaksi niillä alumiinisilla? Onko niissäkin yleensä soikeat reiät vai menetetäänkö niillä apurungon säätömahdollisuus? Strongflexin puslia oon moneen bemariin laittanut ja hyvät ovat olleet, mutta audin kohdalla eivät tarjoa mitään apurunkoihin.

  • #2
    Onko etuapurungon etummaisissa ja taaimmaisissa puslissa eroja mitoiltaan? Googlesta löysin heikohkosti tietoa. Vaihteistokoodi DVX ja etuvetoinen auto kyseessä.

    Comment


      #3
      Katso vaikkapa tästä varaosanumerot ja sitten katalogista katsomaan, katsoisin spareton sivuilta.

      https://audi.7zap.com/en/rdw/audi+a4...399-399020/#26

      EDIT: tässä olisi etu: https://spareto.fi/tuotteet/febi-bil...ripustus/38946
      Tässä olisi taka: https://spareto.fi/tuotteet/febi-bil...ripustus/39587
      Viimeksi muokannut Killeri; 27.9.2021, 15:34.

      Comment


      • #4
        Kiitos vinkistä ja vastauksesta. Tuolta 7zapista katselin vaihteistokoodilla (DVX, 5vaihteinen manuaali) noita puslia ja antoi etuapurungon takaosaan kahta erilaista puslaa. Vasen taka 8D0 399 419G ja oikea taka 8D0 399 419N . Keulan puolelle vas. ja oik. taas antoi molemmin puolin varaosanumeroa 8D0 399 415D . Aeromotorsilta ja autodocilta katsoin spareton sivujen lisäksi noita puslia ja niistä tuolla 8D0 399 419G koodilla löytyi manuaali- ja automaattilaatikoille sopivia puslia (toisia kaupattiin manuaalilaatikolle ja toisia automaattilaatikolle, mutta varaosanumerot ja osien ulkonäkö samat. Täytyy varmaankin varmuuden vuoksia tutkia puslia tarkemmin ja mahdollisesti nypätä apurunko irti, että saa oikeat varaosanumerot ja/tai mitat puslista selville ennen kuin mitään rupeaa tilailemaan.

        Comment

        Working...
        X