Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

A3 8P ajovalon pesurin läppä irti

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    A3 8P ajovalon pesurin läppä irti

    Huomasinpa tässä että 8P:ssä on kuskinpuolen ajovalonpesurin läppä irti. Siinä se roikkuu holtittomana koska on irronnut kiinnikkeistään siellä puskurin takapuolella. Äkkiseltään näyttäis että korvakkeet ym. on ehjät.
    Gynekologin sormet vaatis jos sen meinaa siitä reiästä saada takaisin paikalleen eli puskurin irroitushommiin pitänee alkaa, eikä moiseen ole nyt oikein paikkaa missä tehdä. Mutta katsoin että jos ajovalon sais pois niin sitä kautta ehkä myös pääsis siihen käsiksi. Pikaisella googlettamisella löysin että ajovalon irrotustakin varten pitäis puskuri irrottaa, vai saisko sen jotenkin kikkailemalla irti, puskurin yläpäätä raottamalla yms.

    Edit: kyseessä 2009 facelift xenoneilla.
    Viimeksi muokannut buzz; 24.1.2015, 11:43.

    #2
    Eihän sen puskurin irroitus ole kummonenkaan homma. Youtubesta löytyy videoita joissa on kerrottu työkalut ja työvaiheet. Puolessa tunnissa tuon irroittaa ensikertalainenkin.

    Comment


      #3
      A3 8P ajovalon pesurin läppä irti

      Juu ei ole iso homma mutta kun ei viitti näin talvella tuolla lumihangessa alkaa turaamaan kun ei ole oikein sisätiloja käytettävissä. B8:sta joskus puskurin irrotin eikä tosiaan hankala homma ollu. Näyttäis about samalla kaavalla menevän toi 8P:kin.
      Mutta tuohon läppäpropleemaan. Aloin tänään kuitenkin kokeilemaan saisko sen läpän takaisin paikalleen sen luukun reiän kautta. Onnistuihan tuo lopulta, luukun sai saranoilleen ja sen palautusjousenkin päät vedettyä paikalleen, oli erinäisiä rautalanganpätkiä ja muita koukkuja apuna.

      Comment

      Working...
      X