Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

A6 c5 2002 xenon perus säätö vika

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • A6 c5 2002 xenon perus säätö vika

    Ei tullut haulla vastaan vastausta...

    Elikkä tuore vaiva korkeuden säätöä herjaa ajotietsikkä.
    Vikakoodi eri testereillä on ajovalojen perussäätö tekemättä ja kun poistaa vian se poistuu 1sek ajaksi ja jälleen vika päällä, kun painan viat pois ajovalot käyvät alhaalla normaalisti mutta kun nousevat ylös vika tulee heti päälle.

    Kun yrittää tehdä perus säätöä ei anna tehdä kun vika on muistissa , ihme homma. Pari kertaa kun olen yrittänyt kikkailla tuota vaivaa pois on myös molemmista akseliston antureista tullut vaiva oikosulku plussaan. Tämä arveluttaa kun ei tule jokpäivä tuota vikaa... anturit maksaa n. 100€ kpl alkp. Mut ei viitsisi turhasn ostella.

    Olisko raatilla ajatuksia? Tai ehjiä antureita kokeiluun... kiitos

    #2
    Oletko katsonut että välitangot antureille on ehjät ja paikallaan? Kuskin puolella edessä ja takana on anturit. Onko vikakoodeja luettu jollain yleismallisella lukijalla vai VCDS/vagcomilla? Onko alustaa madallettu?

    Comment


    • #3
      Kannattaa myös tarkistaa liittimet omassa oli vika niissä... Ei saanut kunnon kontaktia

      Comment


      • #4
        Juu tankoja ja liittimiä en ole päässyt vielä katteleen misä kunnossa ovat, 2 eri Bossilla, delphilla, vagcom yritetty niillä pääsi boksiin sisälle alkp. Audin testerillä ei ohjainlatteen sisälle päässyt.... se oli aikas kumma juttu... seuraavana olikin tarkoitus molemmat anturit ottaa käsittelyyn liittimien kera...

        Comment


        • #5
          Etummainen säädin kulunut niin että ei kääntänyt enää akselia eli sähköt ei tiedä et alusta liikkuu ja on jäänyt ääriasentoon jumiin sähköpuoli. Katsotaan tuleeko pelkällä tuolla kuntoon kun saan osan.

          Comment


          • #6
            Tuli kuntoon säätimellä. ?

            Comment

            Working...
            X