Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Audi TT 1999 polttoainetankki...

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Audi TT 1999 polttoainetankki...

    Auto on 1.8T ja jokin aika ihmettelin kun auto seisoi katoksessa kuului vaimea "tsuh" tushahdus, no tänään kävimme naapurin kanssa pienellä koeajolla ja takaisin tultaessa jätimme auton käyntiin, siinä tuli kieleen kun tankatessa pa-korkkia aukaistessa tulee ns. painetta ulos, no nyt kun auto oli käynnissä oli painetta joka tuli ulos mutta tuli myös kaaressa bensaa, korkki takas äkkiä ja vähän ajan päästä kokeilin uudelleen tuli vain painetta.

    Sammutin auton ja availin korkkia eikä enää "tsuhahdellut", onko korkki viallinen vai jotain muuta vakavaa....auto toiminut muuten hienosti enkä ole kuukauden omistusaikana huomannut mitään ihmeellistä, ajettu noin 2500 km ongelmitta, autolla rullattu 165000 km.

    Miten tankin käy jos tulee kunnolla ylipainetta?

    Tuosta linkistä osanumero 20 eli 8N0201160G breather line. breather line; use if required:; 4D0 201 278 Q on korjailtu säiliönpuolen liittimestä, voisiko sillä olla merkitystä tai huohotinventtiilillä joka siinä lähellä...onko kellään moisia ongelmia ollut vai liekö sitten tyyppivika/ominaisuus?


    http://www.partsbase.org/audi/audi-t...filter-system/

    Auto kävi pajalla ja tankki oli irti sekä kaikki mahdolliset letkut yms. kävivät läpi, tulos että pa-korkki ei toimi oikein, hain uuden laakkoselta, ajelin jonkin verran mutta samat oireet edelleen.

    Korjaamolla oli testattu kylläkin esim. Golfin ja Transporterin korkkeja ja oli toiminut kuten pitää!!!!????

    Marko
    Viimeksi muokannut marko69; 9.8.2014, 23:00. Perustelu: Lisätietoja korjausyritys.

  • #2
    Nonniin taasen, hiukan tuoksui bensa auton lähistöllä ja huomasin että tankinkorkin alumiinisen läpän luota, aukaisin kannen ja otin korkin poies, sieltä korkista oli se tiiviste kahdest kohtaa halki, eli six ei tullu sitä painettakasn tankkiin, no vaihdoin toisen samanmoisen korkin ehjällä tiivisteellä ja kas kummaa kehittää kunnolla painetta eli taas ongelma esillä, oiskos nyt jollai ollu sama ongelma ja siihen lääkkeet korjata.

    Tankki siis ollut pois paikoiltaan ja kaikki mahdolliset reiät puhallettu puhtaax, tosin täyttöputken en tiedä, se pitää varmistaa vielä.

    Marko

    Comment

    Working...
    X