Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

A6 4F -05 ovien "pöly" tiivisteet

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • A6 4F -05 ovien "pöly" tiivisteet

    Moro!

    Vänkärin puolen ja sen takaovesta molemmista revennyt noin 10-15 sentin matkalta kyseinen tiiviste, jonka tarkoitus on ilmeisesti estää lian / pölyn pääseminen siihen oven kynnykselle. Roikkuu nyt ikävästi. Marmorilta maksaa kyseinen lista aika mukavasti pohjamaalaamattomana, joten onko kenelläkään tietoa saako tuota jostain muualta tilattua...ebay? Auto on väriltään musta, joten musta lista olis passeli.

    Onko kukaan korjaillut noita listoja itse jollain keinoilla? Vois kuvitella että saattais pysyä myös jollain vahvalla liimalla kenties.

  • #2
    Slamit.net-sivustola löytyy:

    http://www.slamit.net/product/5042/a...lisatiivisteet

    Comment


      #3
      Onko nyt kyse oven alareunan listoista jotka maalataan vai jostain kumisesta tiivisteestä?
      paavmi88 laittamat lisätiivarit eivät ole kuin takaoviin eikä ole maalattavia osia.

      Comment


      • #4
        Kyse on nimenomaan niistä oven alareunassa olevista listoista, en tiedä ovatko nyt kumia vai jotain muovia. Kumimaiselta se enemmän tuntuu kun taipuukin. Marmori toimittaa nämä maalaamattomina, joten vaatii siis maalauksen aina uudet. Pelkällä yhdellä listalla hintaa oli joku 130-140egee + maalaus päälle.

        Comment


        • #5
          Korjasin omasta mossesta ostamalla pohjamaalatun S6:n listasarjan. Samalla maalautuksella korjattiin ja maalattiin siellä listan ja oven välissä olleiden hiekkakerrostumien taustalta alkaneet ruosteet. Suosittelen käyttämään ne listat pois ja katsomaan mitä ylläreitä sieltä löytyy.
          http://www.slamit.net/product/5733/a...stasarja-2005-

          Comment


          • #6
            Tuossa paketissa siis 4kpl listoja eli jokaiseen oveen? olishan tuo murto-osa marmorin hinnasta. Mitenkäs nuo listat on laitettu kiinni?

            Comment


            • #7
              *Oven sisäpuolella 2kpl /ovi torx kantaisia ruuveja ja muistaakseni nuita listoja liu'utetaan taaksepäin. jotku on varmaan tiukassa. mulla oli 3 neljästä todella tiukassa koska semmosta märkää savimassaa täynnä ja ruostettakin jotka korjattiin pois.

              Ovessa itsessään on koholla semmosia niinkuin lankanaulan päitä jotka asettuu semmosiin ohjureihin nuissa listoissa ja tosiaan irtoaa kun liu'uttaa.

              ja kyllä kaikki listat tulee tuossa paketissa ja ne alareunan tiivisteet kaikki on samaa pakettia.

              Comment


              • #8
                Miten saan koristelistan kiinni pohjalistaan/ Audi A6 Avant 2008

                Comment

                Working...
                X