Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

A6 C5 takajouset

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • A6 C5 takajouset

    Onko kellään tietoa käykö A6 C5 Avantin takajouset suoraan sedan malliin? Eli voiko avantin jousia käyttää sedanissa? Akselipainoissahan on eroja, mutta käykö muuten?

  • #2
    Kyllä käyvät, niin kauan kun ei sekoita vajaavetoisia nelivetoisiin. Samat jouset sopivat myös 3B / 3BG Passatteihin ja päinvastoin.

    Comment


    • #3
      Tarkoitus olisi laittaa madallus jouset avant mallista sedan malliin. Kummatkin quattroja. Uskaltaa ilmeisesti laittaa. Vai tuleeko takapäästä liian kova?

      Comment


        #4
        Suuri mahdollisuus, että näin käy. Ei juuri kyseisestä korista kokemusta, mutta parista muusta.

        Comment


        • #5
          Jos peräpäässä ei ole kiinteästi kuormaa mukana niin voihan se perse jäädä ylemmäs ja olla jäykempi. Kokeilemalla selvinnee. Tuskin siitä sellaista surmanloukkua tulee kuin alueen toisessa topicissa jossa käytetään samalla akselilla eri ikäisiä/kuntoisia jousia.

          Comment


            #6
            Normi jouset ainakin meni,perä jäi vähän korkeammalle ja vähän jäykempi.

            Comment


            • #7
              H&R jouset olisi tarkoitus laittaa. Miten jäykät mahtaa olla ja paljonko laskee? Olisiko jollain tietoa?

              Comment


              • #8
                Ei noita tiedä jeesuskaan, jousetkin asettuvat ajan myötä paikoilleen ja kuolleentuvat, ainoa tapa saada autosta juuri halutun korkuinen on säädettävä alustasarja. Ei tule juurikaan kalliimmaksi kuin madallusjousten ja niille sopivien iskarien ostaminen. Toki noita JOMmeja sun muita pommeja saa lähes vanhalla tuhatlappusella, laatukin on sitten sen mukainen.

                Comment


                  #9
                  Ei noita tiedä jeesuskaan
                  Ei tiedä ei, varsinkaan jos on käytettyä tarkoitus laittaa alle. Ainoa tapa jolla saa jotain osviittaa on katsella samanlainen auto samanlaisilla jousilla/iskunvaimentimilla, jotka on tarkoitus alle laittaa. Sitten on vielä huomioitava se, että ajotuntuma tai kovuus on varsin subjektiivinen käsite. Joku voi pitää jotain setuppia hyvinkin kovana ja toisen mielestä se on just sopiva.

                  Itseppä painin tovin tuon kanssa, että ostanko madallusjouset ja siihen kylkeen laadukkaat iskunvaimentimet. Kiinteissä luvataan x mm madallusta mutta onko se juuri sopivasti, sitäpä ei oikein tiedä ellei itse kokeile tai löydä jostakin verrokkia. Päädyin eräänlaisesta mukavuussyystä korkeusäädettävään alustaan jolloin saan auton hierottua juuri sopivalle korkeudelle. En ole katunut hankintaa.

                  Comment

                  Working...
                  X