Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Audi 80 avant humina oikealle kaartaessa

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Audi 80 avant humina oikealle kaartaessa

    Moro. Nyt alkaa olla järki ja rahat finaalissa tuon auton kanssa.
    Eli ongelmana: +80km/h kun ajaa niin oikealle kaartaessa kuuluu kuskinpuolelta huminaa. Melko kova ääni on kyllä. Suoraan ajaessa ja vasemmalle kaartaessa ei kuulu ollenkaan tuota ääntä ja sen kyllä erottaa.

    Tähän mennessä vaihdettu kuskinpuolelle vetari ja pyöränlaakeri. Vänkärin puolelle alatukivarsi ja tämän jälkeen käytetty pyöränsuuntauksessa. Korjaamolla sanoin että kattovat muutkin laakerit läpi van ei ollut kuulema vikaa vaihtovat tuon tukivarren sitten, mutta eipä tuo ääni mihinkään hävinnyt.

    Omasta mielestä tuo humina on juurikin laakerin ääntä van enpä sitten tiedä.
    Onko porukalla ollut vastaavaa ongelmaa?

    #2
    Jos renkaat on ok eli hampaalle kulumista yms. niin laakerin vaihtoon vaan.

    Comment


    • #3
      Joo tänään siis kävi auto tuolla tukivarren vaihossa ja pyöränsuuntauksessa ja nyt töihin ajellessa kuuluu ääni selvästi jo 60km/h vauhissa. Ja suoraan ajaessa humisee kans.. aamulla kun yövuorosta ajelin ni ei kyllä nuin selvästi kuulunut. :/

      Sleepy2:Tarkotatko että muutkin pyöränlaakeri vaihtoon.? Kuskin puolelle tosiaan vaihdettukkin pariviikkoa sitten. Ja huollon mukaan muutkin laakerit kunnossa ja sillä kerralla arvelivat vain noista vänkärin puslista johtuvan sen äänen ja tästä syystä uusin koko tukivarren.

      pitää eri renkailla kokeilla vielä huomenna. :/ usko loppuu
      Viimeksi muokannut derpilz; 4.7.2014, 18:10.

      Comment


      • #4
        Mulla otti jossakin välissä kuskinpuolen sisälokari renkaaseen kiinni kun oli huonosti asennettu. Mutta olet tämän varmaan huomannut.

        Comment


        • #5
          No tuo sisälokari kyllä käynyt mielessä ja ei tainnu ottaa kiinni ku katoin sillon vetarinvaihon yhteydessä. Ja ois kait nuo ehkä huollossa huomannu..

          Comment


          • #6
            Noh sen verran testasin nyt että vaihoin edestä taakse renkaat ja toisi päin. ei vaikutusta.. onko porukalla kokemusta noista BF Goodrich G-GRIP renkaista. kova ääniset ne on van luulisi että ei oo kyllä ihan vielä kovaksi menny ku viimesyksynä ostin. :/

            Comment


              #7
              Vaihda vaan ne loputkin laakerit. Takalaakereista kuulee kyllä selvästi, jos ovat sököt, kun irroittaa palat ensin ja pyörittelee sen jälkeen käsin.

              Takalaakerithan saa alle 30€ kummallekkin puolelle joten ne kannattaa melkein samalla vaihtaa.

              Comment


              • #8
                Noh kokeilin tänään eri renkailla ja ei muuttunu ääni mihinkään.. Toisella huoltamolla kävin kyselemässä laakereita taakse niin käytettiin nosturilla ja stetoskoopilla kuuntelivat kaikki laakerit läpi eikä kuulema mitään vikaa.

                Kyllä alkaa pikkuhiljaa vi*uttamaan tuo vehje.. :/

                Comment

                Working...
                X