Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

A6 allroad-05 lasit

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • A6 allroad-05 lasit

    Tein tarjouksen seuraavasta autosta: https://www.avk.fi/fi/automyynti/ajo...7/audi-allroad

    Juttelin paikallisen tuulilaseja vaihtavan liikkeen kanssa laseista, ml sivulasit. Onko allroad mallissa paksummat sivulasit (siis ovien ja takasivulasien osalta) kuin normaali A6:ssa? Noita normaaleja laseja saisi tuon liikkeen kautta mutta paksumpia ei saa...

    Jos joku voisi vahvistaa asian lasien suhteen niin olisin kiitollinen

    #2
    Allroadiin sai tavallisia ja laminoituja laseja. Laminoitu on paksumpi ja vaatii mm. ikkunamenanismiin erilaisen klipsun.

    Tsekkaa auton lisävarustekoodit vararengaskotelosta. Ja varaudu siihen että tuossa on varmaan laminoidut, myös tuulilasi.

    Comment


      #3
      No tuulilasista voi kyllä varmuudella sanoa että se on aina laminoitu.

      Comment


      • #4
        Avk:n kuvista päätellen on laminoidut lasit, sivulasit on samalla tavalla rikki kuin tuulilasi rikki mennessään eli laminointi pitää kasassa. Yleensähän nuo sivulasit menevät paukahtaen rikki, hajoten samalla ihan murusiksi. Pitänee tutkailla ruotsin purkaamoiden tarjontaa, olisin kuitenkin halunnut uudet ja naarmuttomat lasit ympäriinsä...

        Comment


        • #5
          Ettei ole kalvotettu ja siitä johtuen sama efekti. Etuovien lasit näyttäisi olevan murusina penkeillä(joku lainkuuliainen ei ole tummentanut niitä?) normi karkaistun tapaan.

          Arvailen vaan, kun itsellä karkaistu ja kalvotettu sivulasi jäi aikan saman näköiseksi jonkun heitettyä siitä kiven läpi.

          Comment

          Working...
          X