Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

A4 B6 Kolisee

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    #31
    Ei ole laakeria tässäkään. Eipä tuossa nyt korkealta tipu jos nuo laittaa vaihtaen.

    Comment


      #32
      No ei o kalliita. 2,06e/kpl iparts.fi

      Comment


        #33
        Joltaki jenkkifoorumilta löytyi kuva yläpäästä jolla on ajettu 75000 mailia. Kovin on litistynyt.

        Comment


          #34
          Tänään vaihdettu yläpäät ja äänet hävisi. Maantievauhdissakin pienet kolot ja muut ylittyy paljon siistimmin, ei enää tömähdä.

          Comment


            #35
            Noni.Hyvä kun tuli kuntoon.Pohdiskeluna mietin et jos tuo kyseinen osa kuluu niin miten se vaikuttaa ?Jousi kuitenkin puristaa sitä ylöspäin koko ajan joten jos se kuluu matalemmaksi niin voiko tuo yläpään mutteri löystyä sen vuoksi ?

            Comment


              #36
              Ei voi. Tuo systeemi on aika jännä että mikään mutteri tai pultti ei tue iskaria yläpäästä kun pyörään tulee isku. Tukena on pelkästään se että tuo yläpää on puristuksissa korin "iskarikupin" ja sen alumiinikolmion välissä. Onhan toki iskari mutterilla kiinni tuossa kumissa mutta sillä mutterilla ei ole silloin mitään vaikutusta kun isku tulee, paksu prikka välittää iskun voiman kumiin ja sitä kautta koriin. Toki jos se on löysällä niin tietysti kolisee. Ja kun tuo yläpää on tarpeeksi kauan puristuksissa korin ja kolmion välissä niin väsyyhän se pikkuhiljaa. Vanhoista yläpäistä näki selvästi mistä on antanut periksi. Jos olisi tarpeeksi vahva ihminen joka painaisi tuosta kolmiosta alaspäin niin että jousi antaisi periksi vaikka esim. 5cm niin tämä yläpää jäisi "kellumaan", siis silloin kun tolppa on irrallaan.
              Viimeksi muokannut horch; 6.4.2018, 21:42.

              Comment


                #37
                Juu.Tuntus loogiselta noin eli sen jousto-ominaisuus muuttuu kivikovaksi kun kuluu.Oli mulla vissiin iskariremontissa jääny löysälle noi mutterit.En vaihtanut uusia samalla kun eipä tullu silloin mieleen et ne voi olla noin halvat.305tkm oli mittarissa kun orggis iskarit meni vaihtoon jousen katkeamisen vuoksi eli noi tukikumit on saman verran ajetut.Noh.kyllä ne ilmottaa sit kun hajoavat.

                Comment


                  #38
                  A4 B6 kuskin puolella välystä ihmeellisessä paikassa

                  Kyseessä siis otsikon mukainen kulkine. Tovin on jo kuskin puolelta rattiin välittynyt terävissä möykyissä pientä väljän tuntua, tänään sain viimein tunkattua auton nurkan ylös. Testailin kaveri apuna niin, että renkaan alle laitettiin metrin mittainen alumiinikanki, millä terävästi aina nypättiin rengasta ylöspäin.

                  Kolahdus/väljä tuntui kangen läpi selvästi, mutta missään tukivarressa, eikä koiranluusta ei tuntunut sen suurempaa väljyyttä kun itse käsillä niistä pitelin samalla kun kaveri nyppi kangella rengasta.

                  Suurin kolahdus kuitenkin tuntui, kun laitoin käden vanteen sisäkehälle. Voiko siis olla, että pyörän laakeri ei pidä itsestään mitään ylimääräistä ujellusta, mutta olisi silti väljä/vaihtokunnossa? Ei vaan ole omalle kohdalle koskaan osunut ennen moista, niin ajattelin kysyä josko täällä jollekulle olisi?

                  Comment


                    #39
                    Kyllä voi pyöränlaakeri väljistyä ilman että jollottaa tai muuten ääntelee. Harvinaista kyllä mutta ei mahdotonta.

                    Comment


                      #40
                      Joo, itellä satunnaisia 8P kolmosia tullut vastaan, joissa takalaakeri hiljaisesti väljä.

                      Comment


                      • #41
                        Laita kaveri painamaan jarru pohjaan samalla kun väännät kangella. Jos välystä ei enää tunnu -> laakeri väljä.

                        Comment


                          #42
                          Tämäkin selvisi. Uudet alkuperäiset iskarit niin kolina loppui. Paikallistaminen oli vähän siinä mielessä haastavaa kun ei uskonut että uusi iskari voi pitää meteliä, ja iskaritestissäkin kaikki näytti ok. Uskomatonta paskaa kyllä nuo Monroen "tarvikeiskarit". Ensimmäinen satsi joka tuli lähti bumerangina takaisin kun toinen vaimennnin oli niin jäykkä ettei oma painokaan riittänyt sitä painamaan pohjaan kun aloin ilmaamaan. Nyt toinen satsi kolisee ja jostain syystä toinen on taas huomattavasti jäykempi kuin toinen vaikka kiinni laitettaessa olivat samanlaisia. Saa nähdä mitenkä suhtautuvat palautukseen kun laitoin sähköpostia.

                          Comment

                          Working...
                          X