Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

A4 B8 putkisto?

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • A4 B8 putkisto?

    Moro,

    Onkohan tuohon Facelift B8:iin mahdollista tilata jostain pakoputkistoon settiä, jolla saisi haaroitettua tuon molemmille puolille. Uudessakun ei ole kun toisella puolella putket ja mielellään haluaisi tuohon vielä pari lisää tuonne oikealle puolelle :)

    Ja varmaan pitäisi uusi lippa siihen puskuriinkin löytää, huono valikoima tuntuu olevan tuohon S-lineen :/

  • #2
    Eikös tuohon voi asennella jonkun V6 koneellisen osat? Mielestäni se haarautuu noissakin ihan siinä keskellä normaalisti. On sitten hyväksyntämerkinnät ja kaikki. Lippaakin löytynee ihan merkkitiskiltä.

    Comment


    • #3
      Moro,

      No otettu yhteyttä Kpo-laakkoselle, ja aika nihkeeltä kuulosti.

      Ei mitään takeita että käykö, löytyy yhtä mallia mikä "saattaisi" käydä, juurikin V6:sta. Plus taakse uutta diffuusoria löytyy kyllä, mutta pelkkä putkisto ja diffu ilman pönttöjä maksaa 1000+ €, huhhuijjaa :D

      Olisi kyl kiva jos jostain löytyi hyvä paketti minkä tuohon saisi, luulisi että olisi olemassa ihan haaroitin siihen tankin eteen, mistä saisi sit nykästyä toiselle puolelle toisen rummun. Diffuusoreita taitaa kyl löytyä vähän joka makuun.. Ihmeen hankala näihin on kyl löytää mitn netistäkään >:I

      Comment


      • #4
        Mulla ois tarpeettomana -09 B8 3.0tdi:stä (ei kylläkään s-line) alkuperäinen diffuusori, joka hiilikuituteipattu. Ulostulothan on molemmilla puolilla. Voisiko siitä työstää autoosi sopivan?

        Comment


        • #5
          Lie miten paljon eroa tuolla S-linellä ja ns. "perus" mallilla, että kehtaakohan ruveta työstämään? Kenelläkään tietoa?

          Comment


          • #6
            eikö Google tiedä?

            Comment


            • #7
              Kuulemma eroa. Helpompi etsiä ebaystä vaikka.

              3.0tdi:ssa on yhdet putket molemmin puolin. Bensa V6 pitäs olla tuplaputket molemmin puolin.

              Ongelmana näissä uusissa putkiston vaihdossa on se, että ei saa muuttaa ja oltava sopivat ja e-merkityt. Eli ei voi vaikka suorasta tehdä putkea itse.

              Comment


              • #8
                Google tietää sen verran että S4 diffu on samanlainen mutta tuplaulostuloilla ja siihen kävisi suoraan Simonsin setti. Eli varmaan menee hankintaan!

                Comment


                • #9
                  Mitehä tarkkaan noi katastus ukot kattelee noita putkistoja ??
                  Viimeksi muokannut Jape_86; 30.9.2013, 17:09.

                  Comment


                  • #10
                    Alkuperäiseen kysymykseen itsekin etsinyt vaihtoehtoja. Takadiffu hommattu jossa yhdet putket molemmin puolin, oem osa. Simonssilta saa tuohon 2.0 tdi sopivaa putkistoa mutta jos muita bolt on vaihtoehtoja ois? Esim. käykö joku V6 takaputki suoraan? Onko kokemuksia?

                    Comment


                    • #11
                      Laitoin A5 3.0 TDI ja vuosimalli 08 takaputken. Tarvitsee 57-64 supistuksen (simons rst), lämpösuojan oikealle (1 muovimutteri lisää), putkenkannakkeen oikealle (tälle kiinnitys mutteri). Ja sitten tietysti tuo takalista V6 mallista, ulostulot molemmista nurkista.

                      Comment


                      • #12
                        Onko kenelläkään kokemusta noista Topgearing putkistoista? Brittiläinen (ilmeisesti siellä varsin tunnettu merkki) ja tekevät myös custom putkia. Hinnat huokeampia verrattuna esim Milltek ja APR. Tätä putkistoa olen siis katsonut. Muita hinnaltaan varteenotettavia vaihtoehtoja, joilta saa koko putkiston?

                        Edit. Tämä olisi pitänyt mennä tuonne turbo-puolen pakoputki ketjuun.
                        Viimeksi muokannut Spoonie; 8.5.2017, 14:01.

                        Comment


                        • #13
                          Purkistosta aika vähän täällä näköjään b8 liittyen. Mulla ois tarkotus laittaa ulostulo myls oikeelle puolelle omassa b8 2.0 tdi avantissa ja utelisinkin meneeköhän b7 korimallin putkisto vääntämällä paikoille? Torista oon myös kattonut takavaimentimia ja mustangin vaimentimet olis parina aika halvalla. Mitä noista on katsastulsessa määräyksiä. Ja muukin aiheeseen liittyvä kiinnostelis!

                          Comment

                          Working...
                          X