Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

A6 4F vesikaukalo

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • #31
    Marmorilta saa seuraavaksi päiväksi kun tilaa ennen klo. 15.00. Näin ainakin paikallisella marmorilla.

    Comment


    • #32
      Mistähän minulla mahtaa tulla vesi 4f Avantin kuskin jalkatilaan? Kaukalo putsattu ja tulpat poistettu, sinne vesi ei jää seisomaan. Kattoluukun poistot toimii niinkuin pitää. Takaa kun nosti mattoa vesi nousi yhdestä tulpasta alhaalta sisään päin, saman vian löysin jostain jenkkien keskustelusta mutta varsinaista ratkaisua en. Liimasin sen tulpan kiinni, irrotin tulpan alta toisesta pellistä löytyneen tulpan ja porasin vielä pohjamuoviin siihen kohti pari reikää. No nyt oli taas takaa matto märkä kun eilen satoi, ja itseltä on ideat loppu asian suhteen.

      Comment


        #33
        Yks vaihtoehto veden reitille kuskin jalkatilaan löytyy vesikaukalon sulakerasiasta. Rasian kansi jää helposti takaa raolleen, josta aiheutuu ajan kanssa tulva sinne rasiaan, kun vesi lasia ja rasian kantta myöten sinne valuu sopivasti.

        Kannen paikoilleen laitto vaatii pyyhkijöiden + alusmuovin irrotuksen, jotta saa kannen oikeaan kulmaan kynsiliittimistä. Lähtee pois voimalla avausvaiheessa ilman purkua.. Aika iso jumppa siis sulakkeen tai releen vaihdon yhteydessä purkaa kaikki pois siitä lasin alareunasta.

        Rasian kautta kulkee kuskin jalkatilaan useampi nippu johtoja, joten vedelle reitti selvä. Saattaa myös aiheuttaa omituisia sähkövikoja vesi tuolla rasiassa.

        Comment

        Working...
        X