Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

RS6 abs merkkivalo palaa

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • RS6 abs merkkivalo palaa

    tuo syttyi, kun oli vaihdettu uudet jarrupalat alle, lisäksi vilkkuu punainen varoitusvalo keskinäytössä ja välillä pakokaasujen merkkivalo(keltainen). Voiko johtua antureista?

    #2
    Vikakoodit lukuun. Pitäs olla jo RS-miehen perustoimenpide, joka tulee selkäytimestä ja tehdään joka kerta ennen autoon nousua ja kerran ennen nukkumaan menoa.

    Comment


      #3
      Alkuperäinen kirjoittaja juhannus Näytä viesti
      Voiko johtua antureista?
      Voi johtua. Ekana tarkastaisin, että abs anturit eivät ole liian ulkona. Selittäisi suoraan jarruihin liittyvät varoitukset. Tarkoitatko keltaisella valolla EPC tekstiä?

      Comment


        #4
        ... mutta edelleen se vikakoodien luku ensin. Ei kannata mennä säätämään väärää anturia. tulee uusia vikoja korjattavaks.

        Comment


        • #5
          Keltainen valo on abs-valo oikealla mittaristossa, EPC- valo ei pala. Nyt kylmänä kun ajelee alussa syttyy vain pakokaasujen merkkivalo sekä luistonvalvonnan ESP "kolmiovalo", eivät nuo jarrujen merkkivalot syty vasta kun jarruttaa voimakkaasti tai ajaa reippaasti esim. kurviin.

          Comment


            #6
            Pakokaasujen merkkivalolla tarkoittanet siis Check (change) engine valoa?

            Oliko akku irti paloja vaihtaessa? Nollattiinko vikakoodit vaihdon yhteydessä? Check engine + EPS valo viittaa kovasti siihen, että joku komponentti, jota käytetään väännönlaskennassa antaa vikakoodia, kovassa jarrutuksessa tai kurvissa syttyvä ABS taas rattaasta liian kaukana olevaan anturiin (tai rispaantuneeseen johtoon).

            Aki tässä tietysti sataprosenttisen oikeassa, että vikakoodien luku kertoo paljon.

            Comment


            • #7
              maanantaina menee tarkastukseen ja luetaan vikakoodit, josko siellä selviää mikä noista on vikana. Ps vaihdoin akun juuri ennen tuota jarrupalojen vaihtoa, eihän se ole voinut noita hälytyksiä laukaista?

              Comment


                #8
                Kaikki on mahollista, mutta epäilen vahvasti, että akun vaihdolla on mitään tekemistä asian kanssa.

                Comment

                Working...
                X