Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

b5 a4 quattron takatukivarret.

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • b5 a4 quattron takatukivarret.

    Onko quattron takatuennan helat kaikki vaihdettavissa? Erityisesti kiinnostaa se iso alhaalla oleva ilmeisesti kolme helaa sisältävä. Mulla on välystä siellä ja tekisi mieli alkaa säätämään. Kerran näin jossain koko palikan myytävänä mutta oli yli 300 € hintaa. En ole vielä kauheasti tutustunut tuohon takatuennan rakenteeseen ja siksi ajattelin että täältä varmaan saan apua. Jos joku voisi pitää mulle b5 quattron takatuennan lyhyen oppimääeän niin olisi kiva.

    #2
    Powerflexiltä saa takapäähän lähes kaikki puslat ja ovat paljon helpommat asentaa kuin alkuperäiset koska niissä ei ole metallisia ulkokehiä. Alempaan kolmiotukivarteen saa sisemmät puslat mutta ulompaan ei ilmeisesti ole Powerflexillä tarjota. Ulommassa puslassa on myös pyöränkulmien säätöön liittyvät asiat joten samalla kannattaa vaihtaa säätöpultti prikkoineen ja muttereineen. Ulompi pusla on helpointa vaihtaa jos käytössä on prässi.

    http://www.powerflex.co.uk/products/...29-1002/1.html

    Comment


    • #3
      Miten ollaan toimittu, kun ollaan asennettu powerflexit tuommoisiin pallonivelellisiin tukivarsiin ja sitten se pallonivel pääsee kuluumaan väljäksi niin ollaanko sitten asennettu uuteen tukivarteen taas ne vanhat powerflexit? Kun nehän taitaa olla melkein ikuiset?

      Etupään ylempiin voisi olla aika kova sana tuommoiset jämäkät, koska nehän vaikuttavat hirveästi ohjaustuntumaan.

      Comment


      • #4
        Ilmeisesti juuri kun noi uretaaniset on niin paljon helpompi asentaa, että jos pallonivel menee väljäksi niin pusla on helppo laittaa uuteen varteen..noita palloniveliä ei vissii olla pahemmin vaihdettu pelkästään?

        Comment


          #5
          Palloniveliä on vähän hankala vaihtaa kun ovat samaa puuta tukivarren kanssa...

          Comment

          Working...
          X