Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Kesärenkaat, mutta mitkä?

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Tuli pitkästä aikaa ostettua uudet kesärenkaat ( Goodyear Eagle F1 Asymm. 5) ja ovat kyllä hyvän tuntuiset vs. alta poisottamani Hankook Evo S1 ( vai 2 ?), tosin samalla laskivat myös kantavuus-/ ja nopeusluokituksetkin ( korkean nopeuden rengas on aika kovempi). Ja edelliseen Contien kulumiseen pitää kertoa ainakin yksi poikkeus, omassa B7:ssa oli mittarilukeman 52 tkm. - 152 tkm. ajan kesäisin Sport Contact 2:et ( yli puolet kesärenkailla) ja ovat nyt ihan loppu. Olin kauan sillä kannalla että nämä uudetkin olisivat Contit mutta vinkki noista F1:stä sai kääntymään niihin.

    Comment


      Mikähän näissä GY As5 renkaissa on erona?..muu kuin melutaso..
      https://www.1001renkaat.com/renkaat-...r18-92y-935723
      https://www.1001renkaat.com/renkaat-...18-92y-1004457

      Comment


        En minäkään muuta eroa löytänyt kuin tuon AO -merkinnän
        Attached Files

        Comment


          RS4 B7 laitteessa pyörii tällä hetkellä 255/30 R20 kokoisena GY Eagle F1 Asymm. 5, johtuen toki varmasti renkaan mitoistakin mutta pitää moottoritienopeuksissa tarpeettomasti meteliä varsinkin verrattuna Misukan PS4 jotka toisilla pyörillä käyneet alla. Autossa tuplalasit sekä lisävaimennusta rakennettu, ja kyyti on verrattaen todella hiljainen PS4:lla. Ajettavuus on kyllä erinomainen Goodyeareilla muuten, ja näkyvät kestävän kilometrejäkin joten ei siinä mielessä valittamista.

          Comment


          • Itsellä Nokian Powerproof 255/45R18 103Y XL. Viime kesän ajelin 3.0 bar paineilla, mutta rengasmelu rupesi tosissaan ärsyttämään. Laitoin sitten 2.8 tälle kaudelle, ja melu väheni huomattavasti. Ajotuntuma on edelleen ihan ok, joten näillä olen sitten mennyt. Pitäisi varmaan olla matalamman paino&nopeusluokan kapeammat renkaat... 3.0 barilla kauheat jyrät. Jännää että noinkin pieni ero paineissa voi vaikuttaa.

            Comment


              18" rengas on haarukoitumassa
              1. Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5
              2. Hankook Ventus S1 Evo 3 K127

              Kummastakaan ei löydy paljoakaan kertomuksia täältä :/
              Viimeksi muokannut Mikse; 15.7.2020, 21:38.

              Comment


                Mulla bemarin alla hankookit 20" koossa. Ei ole harmittanut. Erittäin mukavat ajaa eikä vetele urissa. Gy ilmeisesti keskimäärin hiukan paremmin pärjännyt testeissä, mutta tuskin menee kumpikaan mönkään. Kulutuskestävyys tuntuisi olevan hyvä myös, 10tkm ajanut nyt tänä kesänä, eikä silmin havaittavaa kulumaa ole.

                Comment


                  Goodyearit alla C7:ssa ja kyllä niitä voisi yllättävän äänekkäiksi luonnehtia. Tosin onko mikään kovin hiljainen 255/30/21 koossa ja itselläni ei sitten olekaan verrokkia samaisessa autossa muista kuin 20" kitkoista? Muuten kyllä ollut tyytyväinen, mitä ne nyt jokusen tuhat kilometriä alla ovat pyörineet.

                  Ässässä on Michelinin PS4:t 225/40/18 koossa ja niihin olen ollut tosi tyytyväinen kaikilla osa-alueilla.

                  Comment


                  • C7:ssa myös GY:t alla ja ovat yllättävän ja tarpeettoman äänekkäät. En ostaisi nyt, jos olisin tiennyt. Muuten ihan ok renkaat. Hinta ratkaisi nyt...

                    Comment


                    • Hankookeja olin ostamassa, mutta olikohan tässä testissä, tai jossain muualla, mainittu kulutuskestävyys käänsi lopulta valinnan GY Asymmetric 5:een. Voin vahvistaa havainnot äänekkyydestä, edellisenä kesänä alla olleista ContiSportContact 6:sta jäi positiivisempi mielikuva - tosin koko niissä oli tuumaa pienempi mutta 10mm leveämpi

                      Comment


                        Ei ole ilmeisesti Goodyearilla tullut uuden mallin myötä muutosta äänekkyyteen. Edelisessä autossa oli Asymmetric 3:t, ja nekin oli muuten hyvät renkaat, mutta varsin äänekkäät. Verrokkina niiden alta poisvaihdetut aivan loppuunajetut Nexenit samassa koossa oli yhtä meluisat. Jos ajomelu ei ole kriteereissä ykkösenä, niin voi kyllä suositella.

                        Comment


                          Alkuperäinen kirjoittaja anttiL Näytä viesti
                          Hankookeja olin ostamassa, mutta olikohan tässä testissä, tai jossain muualla, mainittu kulutuskestävyys käänsi lopulta valinnan GY Asymmetric 5:een. Voin vahvistaa havainnot äänekkyydestä, edellisenä kesänä alla olleista ContiSportContact 6:sta jäi positiivisempi mielikuva - tosin koko niissä oli tuumaa pienempi mutta 10mm leveämpi
                          Tuon testin perusteella asymmetric 5 on hiljaisempi kuin sport contact 6.
                          Noihin asymmetric 5 kumeihin nyt päädyin, lähellä oli, etten päätynyt Hankook evo 3 k127 kumeihin mutta kokeillaan edes kerran elämässä laaturenkaita. GYt on varmasti hiljaisemmat kuin nykyiset 245/30R19 Nankangit.

                          Comment


                            Saksan testejä ei melun osalta kannata tuijottaa. Asfaltti hiukan erilaista sillä verrattuna meidän tiestöön.

                            Comment


                              Kumho Ecsta PS91
                              Nää ollu useamman vuoden alla (225/265 R18) ja just hain uudet samanlaiset eteen. En keksi mitään valitettavaa, hinta/laatu hiton hyvin kohdallaan.

                              https://kumho.fi/vieriva-rengas-ei-s...as-ecsta-ps91/

                              Comment

                              Working...
                              X