Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Pyyhkijän vivusto, A8 D3 vm. 2008 hakusessa

Collapse
X
 
 • Suodata
 • Aika
 • Näytä
Clear All
new posts

 • Pyyhkijän vivusto, A8 D3 vm. 2008 hakusessa

  Hakusessa pyyhkijän vivusto A8 D3 malliin. Autodocit yms. paikat katsottu mutta mistään ei tahdo löytyä. Kävi siis klassisesti ja kuskinpuoleinen akseli hirtti kiinni. Nyt annettu WD40 hoitoa mutta uutta pitäisi saada ennen kunnon sateita. Marmorille ei ole vielä soitettu jos löytyisi edullinen tarvike jostain.

  #2
  En usko että näihin saa tarvikkeita. D2:een piti Audi Tradition Partsilta ostaa, 450€...

  Periaatteessa mekanismin voi purkaa, putsata jollain teräsvillalla/messinkiharjalla, rasvata ja laittaa uudet o-renkaat. Se vaan, että operaation suhteen voi nyt olla jo liian myöhäistä, mutta ainahan sitä voi koittaa. Youtubessa on paljon ohjeita.

  Noppaa voi myös romuttamo-osien kanssa heittää, www.rrr.lt/en esim.

  www.carparts-pros.com saa uuden posteineen jollain 340€: 4E1955603E

  Itse ostaisin ehkä uuden suosiolla... suht halpahan tuo on 8-osaksi.
  Viimeksi muokannut Ihmemies; 7.9.2021, 20:54.

  Comment


   #3
   Ebayssäkin näyttäisi olevan käytettyjä 100e molemmin puolin myynnissä.

   Comment


    #4
    En usko, että käytettynä saa sen parempaa mitä autossa nyt on kiinni. Samalla lailla ne hapettuvat, kun tiivisteet vuotaa ja sit rupeaa ruostumaan ja kulumaan nivelet ja akselit. Säästäis vaivaa ja aikaa eli rahaa kun laittais kerralla uuden...sit menis taas 15v+. Toki riippuu minkälaisella tähtäimellä autoa meinaa pitää, jos vuoden pari niin varmaankin sitten lyhyellä tähtäimellä voi saada käyttökelpoiset pyyhkimet siksi aikaa kun autoa vielä pitää itse.

    Comment


    • #5
     Jaahas, tämän kun olisi tiennyt ennen kuin alkaa vetämään Dremelillä uraa siihen akseliin yms muuta modausta että sain hirttyneet pyyhkijät toimimaan. No, nyt toimii mutta ties kuinka kauan.

     Comment

     Working...
     X