Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

A3 2001 kilpivalo?

Collapse
X
 
 • Suodata
 • Aika
 • Näytä
Clear All
new posts

 • A3 2001 kilpivalo?

  Moro,

  Oisko havaintoa, mistä lähtisi etsimään kuvan mukaista kilpivaloa? Kaikkien varaosaliikkeiden ja myös K-Caaran systeemit tarjoaa kaikkiin malleihin liittimellistä mallia, mikä ei mahdu. Yhden vastaavan tilasin Laakkoselta vuosia sitten, mutta enäänhän heillä ei ole tallessa audin aikaisia tilaustietoja, josta voisi kurkata. Nyt kaikki tarjoaa vain väärän mallista tuohon...

  #2
  Olisiko tästä apua? https://audi.7zap.com/en/rdw/audi+a3...945-945000/#10

  Comment


  • #3
   Toi on juuri se väärä valo, mitä kaikki tarjoaa :(

   Comment


    #4
    Kuulosta oudolta ettei päivitysosa mahdu siihen. ETKAn mukaan sama on A4 B5:ssa.
    Kuvassa on vaan "kansi" mihin polttimo kiinnittyy, A6 C5:ssa saman tyylinen. Varmasti joudut ottamaan luukun verhoilun irti jotta saat loput sieltä ja sitten pujotettu sen uuden osan, liitin kuitenkin oletan olevan sama.
    Viimeksi muokannut Killeri; 16.8.2021, 13:14.

    Comment


    • #5
     Näinhän mä kans luulin ja otinkin verhoilun irti, kun luulin juuri noin. Ja ongelma siinä, että liitintä ei ole vaan johdot menevät suoraan sen osan sisään, josta tuo kansi on irroitettu. Täytynee laitta joku sähköstä ymmärtämä virittämään päivitys osa tilalle. Kiitos vastailusta.

     Comment


      #6
      Tässä kuvassa on prefaceliftin valo (ja pohja). Tuo ensimmäinen kuva on facelifististä, ja siinä on erillinen pohja ja paljon pienempi liitin. Itse en ole löytänyt sitä mistään muualta kuin marmorilta. Kaikki tarvikkeet on olleet prefaceliftiin.
      Attached Files

      Comment


       #7
       okkim 7zapissa on yksi numero molemmille puolelle ja "J", ja sitten sama numero mutta kirjain lopussa ja eri vasen/oikea.
       Kumpi on pre-fl ja kumpi fl?
       Tuntuu suorastaan hölmöltä ettei sitä enää saa ja päivitysosa on eri liittimellä.

       Comment


        #8
        Ei tuossa 7zapin sivussa ole kuin faceliftin osia. Se ei siis ole "päivitys" prefaceliftistä, vaan kokonaan uusi osa. Eikä niitä voi vaihtaa keskenään, prefaceliftissä on vain yksi osa, faceliftissä on itse valon kansi (ensimmäisen postauksen kuva), ja sitten sen runko (tässä viestissä). Prefaceliftin osa näkyy kokonaisuudessaan tuossa edellisessä viestissä. Ne valot sitten tulee kiinni takaluuluukun kahvaan ja se kahva on erilainen pre/faceliftissä.
        Attached Files

        Comment


        • #9
         Hommasin tytölle 2001 A3 . Kilpivalo kytkennät väärin arvelisin. Oikealla kolme napainen laattakytkin ja vasemmalla 2. Takaluukku ei toimi sillä mikä sinne kytketty vaan toimii siten kun oikealle tulevan 3 napaisesta ottaa virrat lampulle ja laittaa hehkun paikalleen , sulkeutuu takaluukku. Missähän vika vois olla.

         Comment

         Working...
         X