Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Audi A5 "palkeenkieli" vasemmassa kyljessä

Collapse
X
 
 • Suodata
 • Aika
 • Näytä
Clear All
new posts

 • Audi A5 "palkeenkieli" vasemmassa kyljessä

  Moro! Olisiko ideoita kuvan kaltasen palkeenkielen korjaamiseen? Pystyykö itse mitenkään peittämään/korjaamaan vai taivunko suoraan korikorjaamon puoleen?

  #2
  Auto taitaa olla kuitenkin vielä sen verran arvokas, että itse tekemällä tulee itsetehdyn näköinen, varsinkin tuossa kohdassa. Tuo vaikuttaa halvalla ja huonosti kolarikorjatulta (tai ainakin lommoa korjattu), pakkelointi halkeilee ja irtoaa pellistä. Maalinpaksuusmittarilla tuosta ja ympäriltä mittailemalla saisi varmuuden kuinka laajasti on korjattu. Tietysti koripajalle kun vie niin maalari pystyy melkein suoriltaan antamaan tuomion ja näyttää vaikka vähän hiomalaikkaa tuolle alueelle niin selviää jo paljon.

  E. Sen verran voi kuvatkin valehdella, että voihan tuo olla ihan vaan peltiin asti ulottuvasta naarmuta syntynyt ruostekuplakin, vaikka ikävästi tuo kittipaikkaukselta näyttäisi.
  Viimeksi muokannut vV8m5; 9.8.2021, 22:01.

  Comment


   #3
   Eikös tuossa ole ihan pelti viiltynyt puhki. Jälkimmäisen kuvan mukaan ainakin

   Comment


    #4
    Edelleen sanoisin tuon olevan paskasti pakkeloitu, tai siis pakkeloitu suoraan käsittelemättömälle pellille, pelti alkanut ruostua ja pakkeli irtoaa. Nyt vesi pääsee halkeamasta sisään ja se alkaa halkeilemaan ja irtoilemaan isompana palana.

    Tuossa näkyy samanlaista halkeilua:
    https://forums.edmunds.com/discussio...ing-paint-area

    Comment

    Working...
    X