Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Etupään hankaava ääni B6, jarrut?

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Etupään hankaava ääni B6, jarrut?

    B6 1.8tq BEX s-line tuli hankittua ja remppailtua käyttöautoksi. Autoon on uusittu 5tkm sisään levyt, palat, satulat ja laakerit napoineen. Uudet 16" talvipyörät B9 mallista. Muut osat keulassa on audin leimoilla ja ainakin riittävän ehjiä leimalle.

    Etupäästä kuuluu 20kmh vauhdista alkaen se sama ruosteinen hankaus, kun seisottaa viikon ja lähtee ensimmäisen kerran liikkeelle. Yleensähän tuo häviää ekassa jarrutuksessa, mutta tämä pysyy pitkässäkin matkassa, kovenee vauhdin mukaan ja on aika sietämätön motarilla. Pintajarrulla ääni muuttuu hieman tasaisemmaksi. Rengas ei hankaa mihinkään eikä jarru laahaa, tehoja on. Pakkohan tuon on jarruista tulla, vaikuttaisi kovenevan pikkuhiljaa sitä mukaa kun jotain kuluu. Laakerit tuli myöhemmin, niillä ei vaikutusta ääneen. Vetarit katottu myös, ei välyksiä.

    Kuulostaako asennusvirheeltä vai vääriltä osilta? Mitä kannattaa tarkistaa ensimmäisenä? Arvoin pitkään kuuluisiko tähän laittaa 288 vai 312mm levyt paikalla olevien tarvikkeiden tilalle, ostin lopulta vaan ne tavarat mitä Motonetin varaosahaku näytti ja ainakin meni paikalleen nätisti. Jarrulevyn kuluma siisti, molemmille puolille palaa jää muutaman millin vanat.

    https://www.motonet.fi/fi/tuote/9722...lkuperaislaatu - Brembon levy
    https://www.motonet.fi/fi/tuote/2208...lkuperaislaatu - Boschin pala
    https://www.motonet.fi/fi/tuote/2395...ssat-ATE-Vasen - Orkkissatula audin leimoilla

    #2
    Olisko jarrukilpi vaan vääntyny vahingossa vähän ja ottaa laikkaan kiinni?

    Comment

    Working...
    X