Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Audi "base gray" värikoodi

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Audi "base gray" värikoodi

    Moi,

    Sattuuko joku tietämään mikä on ns. base gray:n värisävy (ks. kuva) millä tehtaalla on maalattu piiloon jäävät osat?

    #2
    Lähtisin kyselemään merkkiliikkeestä.
    Tosin uskoisin sieltä saavan saman vastauksen mitä oletettavasti useampi täälläkin miettii: miksi näkymättömiin jäävät pienet osat/alueet pitää saada just samaan sävyyn. Motonetin, bilteman ja muiden halpamarkettien ruosteenestopohjamaalien luulisi osuvan riittävän lähelle niin, ettei siitä omistajan mielenrauha järky. Tietysti pätevässä maalikaupassa saavat lähes oikean sävyn selville kun vie mallikappaleen mukana.

    ​​​​​​Ja jos ammattilaiselle viet osia maalattavaksi ja pyydät saamaan pohjamaalista alkaen samaan sävyyn kuin tehtaalta lähtöisin niin se pian katsoo hetken kieroon ja käskee viedä Audin tehtaalle Saksaan maalattavaksi.
    Viimeksi muokannut vV8m5; 19.2.2021, 00:03.

    Comment


      #3
      Sävyä tuskin on edes mitenkään speksattu, se on vaan valmistajan x harmaa pohjamaali. V-V:n mainitsema keino taitaa olla järkevin, eli sävyttää maali mallin mukaan, ellei satu jollain ilveellä saamaan selville tuota alkuperäistä maalityyppiä.

      Comment


      • #4
        Kyllä minä uskoisin että sävy on ihan tarkasti määritelty, se kuitenkin vaikuttaa jonkin verrankin välillä pintamaalin sävyyn kun niitä vedetään välillä aika ohuelti. Tuskimpa tuo sävy on mikään salaisuus, mutta ei välttämättä dokumentoitu normaaleihin tietoihin. Jos löytää oikeat kontaktit niin eiköhän se selviä.

        Comment

        Working...
        X