Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

coupen takalasi

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    coupen takalasi

    Äsken takalasia raapatessani se otti ja poksahti palasiksi. Nyt olisikin kiirus tiudustella onko kenelläkään tietoa mistä voisi -89 coupeen saada takaluukun lasia.
    Paikalliset lasiliikkeet täällä Jyväskylän seuduilla neuvoivat keltasta pörssiä ja nettiä käyttämään. Ei löytynyt kyseistä lasia heidän luetteloistaan. Merkkiliike pyytää siitä kauheeta hintaa ja voi joutua odottelemaan kaksikin viikkoa jos joutuvat Saksasta tilaamaan. Autoa olisi kuitenkin tarve käyttää päivittäin ja se muuttuu hieman varasystävälliseksi jos teippaa vaan muovin takaluukun lasin tilalle.

  • #2
    Purkaamot ja käytettyjen osien tuojat? Petri Opas? Jonkun muun auton lasi hieman leikeltynä...?

    www.varaosahaku.fi

    Comment


      #3
      Saksasta löyty laseja vaikka kuinka. purkaamolle laitoin just meiliä, et laittavatko dhl:llä tulemaan. Saa nähdä onnistuuko ja kaun kestää toimitus ja mitä se tulee maksamaan. Suomesta lasia ei tuntunut löytyvän ja uus olis ollu 400? huitteilla parin viikon odotusajalla. Nyt osa maksaa 50 Saksalaisella purkaamolla. Kattoo sit mikä tulee loppuhinnaks kun kaikki kulut on saanu laskettua yhteen.

      Comment


        #4
        Et ruotsista purkaamoilta kysynyt?

        Comment


        • #5
          Ruåttista löytyis heti ripakopallinen takalaseja... jos osaat ruåttia niin kato www.bildelsbasen.se ja tee haku.

          Comment


            #6
            Minä en kyllä löytänyt noilta sivuilta yhtään mulle käypästä takalasia. Vanhempaan coupe gt:hen kyllä olis tarjolla. Oma autoni on -89 coupe ja siihen ei lasia tahtonut löytyä.

            Comment

            Working...
            X