Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

A8 valojen vikakoodi pois

Collapse
X
 
 • Suodata
 • Aika
 • Näytä
Clear All
new posts

  A8 valojen vikakoodi pois

  Onko mahdollista ohjelmoida "viallisten" ajovalojen vikailmoitus mittaristonäytöstä pois? Eli valojen kaikki toiminnot eivät toimi oikein ja auto pitäisi katsastaa. Jos voi, niin olisiko lähellä Myyrmäkeä ohjelmoijataitoista? Oletuksena ettei katsastushenkilö kiinnittäisi välttämättä huomiota toimimattomuuteen.
  Petri 0505202552

  #2
  Ei kai ne katsastuksessa tommosista välitä, jos kaikki valot pelaa. Minäkin katsastin useasti vilkkuvalla jarruvikavalolla tota C4:ää, kun se vilkuttelee sitä palojen kulutusantureiden takia.
  Toki parin viime vuoden aikana on katsastus hieman muuttunut, mutta siltikään en usko sen vaikuttavan.

  Voi siitä aina polttimon nypätä pois, kun ei semmonen mikään pakollinen varuste taida olla.

  Comment


   #3
   Tuli vähän huonosti kirjoitettua. Eli kyseessä Xenon-valot, joista vasemmalla ei toimi "kääntömoottori", jolloin valot eivät niiaa ja mahdollisesti jokin muukin vasemmalta aiheuttaa vikailmoituksen monitoiminäyttöön mittarien väliin. Eilen katsestuksessa tuli sitten muutakin ongelmaa valoihin. Vasen sisin luukussa olevan takavalon ledit "vilkuttaa". Tuli tästäkin huomautus ja kun oikea etupyörän laakeri viallinen, sekä venttiilikopan tiivisteet vuotaa, niin auto uusintaan. Onkohan tuohon ledien vilkkumiseen jotain korjausta, vai joutuuko valaisimen vaihtamaan? Tai onko jollain myydä ehjää valaisinta?

   Comment


    #4
    Takavalo tulossa. Laakeri vaihdettu. Moottorin ja vaihdelaatikon liitoskohta öljyssä, mutta konehuone niin ahdas, ettei oikein saa selville, mistä vuotaa. Ilmeisesti noita valohälytyksiä ei saa koodattua pois, kuten esim. BMW:ssä. Täytyy vaan elää niiden kanssa.

    Comment


     #5
     Polttimoherjan saa pois, valojen korkeussäädön herjaa ei. Sama se on bemareissakin.

     Comment


      #6
      Niin eikö xenoneilla ole aina automaattinen tasonsäätö jonka pitää katsastuksessa toimia?

      Comment


       #7
       Korkeudensäätöherjasta huolimatta auto katsastettu "suurinpiirtein" kunnossa vuodeksi ilman huomautuksia. Tuo siis katsastusmiehen lausahdus. No, autoon uudet valot, mutta juurikin tuosta vasemmanpuoleisesta korkeudensäätö ryöstetty, eli vähän askarreltavaa seuraavaa katsastusta varten taas.

       Comment

       Working...
       X