Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

A3 8V ajovaloumpiot halkeilee

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • A3 8V ajovaloumpiot halkeilee

    Moi! 2014 A3 sedanista molemmat ajovaloumpiot haljelleet ja kosteutta pääsee sisään. Alkuperäiset on Hellaa, onko kukaan laittanut tarviketta tilalle hyvällä menestyksellä vai kannattaako etsiä Hellat tilalle?

    Ilmeisesti ihan yleinen ongelma a3/golf -osastolla. Onko valoihin tullut vuosien varrella korjausta/päivitystä vai onko vaihtoväli vain se pari vuotta näillä?

    #2
    Koko konsernille tuttu vika umpioissa. Syyksi väitetään hiilivety pohjaisia pesu aineita joita ei huuhdota tarpeeksi hyvin pois pesun yhteydessä. Tuossa on perää sillä hiilivety pohjainen aines kuivattaa muovista öljyt pois ja ne alkavat halkeilemaan. Varsinkin tuosta konsernin käyttämästä muovi seoksesta jota käyttävät umpioissaan.
    Omasta 2015 vuoden s3 sedanista sain viellä menemään taka umpiot laajennetun tehdastakuun piikkiin.
    Ohjekirjassa taitaa ovelasti lukea tuosta pesuaine hommasta jolla ovat saaneet osan takuista kuitattua ja ruotsin puolella siitä oli ihan uutisissakin/lehdissä erään A4 halkeilleiden umpioiden takia joita, paikallinen audi liike ei vaihtanut takuuseen.
    Aika näyttää onko asia korjattu linjastossa ja tarvikkeista ei ole duunin osalta myöskään viellä kokemusta miten ne kestävät

    Comment


    • #3
      Mielenkiintoinen tuo pesuainejuttu. Kyselin asiaa hieman muualtakin ja toisaalla syyksi halkeamisiin esitettiin olevan korin peltiosien sovitus suhteessa umpioon... Tiedä sitten mikä se todellinen syy on. Klikkasin äsken sparetosta uudet Hellat, katsotaan miten ne kestää.

      Comment


      • #4
        Tähän pieni päivitys, vaihdoin lokakuun lopulla uudet hellan etuvaloumpiot molemmille puolille ja edelleen huomaa kosteilla ilmoilla, että umpion sisään kertyy kosteutta. Ehkä edes auttaa halkeilemista? En muista aiemmissa autoissa olleen tuollaista vastaavaa.

        Hommana valojen vaihto tällaisen satunnaisen ropaajankin tekemänä oli noin 5h homma kaikkineen.

        Comment


          #5
          Meillä vastaavan ongelman takia autoliike josta vaimo auton osti ja jonka piikkiin umpion vaihto menee niin on nyt kaksi umpiota tilannut(en tiedä mistä) ja vaihtanut niin kummallakin kerralla siitä päivävalo pötköstä keskimmäinen pätkä on palanut heti kun valot on käännetty päälle. Vanha haljennut takasin ja se toimii oikein. Voiko olla noin sekunda kamaa mitä jotku myy vai missä voi olla vika?

          Comment


          • #6
            Moro! Audi ilmoitti tänään että toinen takavalo ei pala ja kun katsoin tarkemmin niin huomasin että takavalossa oli kosteutta joten irroitin sisemmän ja uloimman takavalon ja totesin että vettähän siellä oli aika runsaastikkin. Yritin hetken aikaa kuivailla kosteudet pois ja sain vedetkin tulemaan jostain rakosesta ulos ja kokeilin uudestaan kiinni niin sisempi ei sanonut mitään mutta uloin yritti pikku hiljaa saada valoja päälle mutta pysyy tosi himmeenä. Vilkku ja pakki valo toimii normaalisti mutta ei ns. Normi led takavalo kun virrat on päällä. Onko tehtävissä vielä jotain kotikonstein vai pitääkö tilata suosiolla uusi? Autona siis A3 sportback -2015

            Comment

            Working...
            X