Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

A4/S4 B5 Korin osien kiinnitys

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    A4/S4 B5 Korin osien kiinnitys

    Ajattelin tälläisen ketjun laittaa. Toki saa poistaa mikäli tarpeeksi täältä jo asiaa löytyy, mutta foorumin ajatuksella että tieto lisää tuskaa mitä edessä voi olla helpolla haulla. Löytänyt ohjeita piste omaisesti tällä hetkellä näistä korin osista jotka irroitettavissa, listat, puskurit, muovit yms. Varmasti monella tietoa näistä paljonki ja muiden kokemuksilla saattaa päästä helpomalla:D Voisi tähän listailla.

    Ja sitten siihen mitä itse ihmettelen tuossa omassa S4 mallissa kun pieni muotoisesti noita näkyviä ruosteita aloin nappaileen kiinni. Vaikka piti vain listat käyttää irti ja huuhtasta, mut yllätys olikin karmaiseva. Onkos nämä audit normaalisti kasattu tuollaisilla popniiteillä? Meinaan kaikkia lokasuojan sisusmuoveja, puskureita lokasuojien puolelta. Parit ruuvit jossain paikoissa ja osissa kohtaa pienillä niiteillä joiden kanssa pora on ainoa väline. Ässä listatkin ovien alareunassa etummainen ja takimmainen niitillä uloimmasta reunastaan, Muovi helmatkin 14kpl kiinnitteitä toisella puolen toisella jopa 16kpl toki useampi näitä muovikorkkeja. Jos näin on niin onkohan tuota purettu sit koskaan kun kaikki kiinnitetty tosi särmään kuitenki?

    #2
    Eipä sisälokarit eikä moni muukaan osa ole kiinni pop-niiteillä. Laitapas kuvia niin selviää paremmin.

    Comment


      #3
      Tuollaisia kiinnikkeitä löytyy myös takana sisälokasuojista jne molemminpuolin autoa samanlailla. Millaisilla nuo alunperin ovat olleet?

      Comment


        #4
        Minun silmiin nuo näyttäisi olevan normaaleja torx kannalla olevia ruuvejä mitä on yleisesti käytetty Audeissa tuolla alueella. Olisko noista joku jo "sorvannut" kannat paskaksi ?

        Comment


          #5
          Samaa katsoin itsekin ensin, mutta ilmeisesti ruuvit kadonneet, muljattu ja lyöty niiteillä sitten kasaan. Kurja homma.

          Comment


            #6
            Nuo on niitä harvoja kohtia joissa on alkuperäisenä pop-niitit. Ihan normaalilta näyttää.

            Comment

            Working...
            X