Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

A6 C4 -saranat ja osasekoilu

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • A6 C4 -saranat ja osasekoilu

    Aloin korjaamaan roikkuvaa kuskin etuovea 1995 vuosimallin potilaasta ja tilasin Latviasta purkuosana ylemmän saranan koodilla 4a0831401a, mikä löytyy ETKA:sta sekä autosta.

    Sitten menikin kiinnostavaksi - täsmäävät osanumerot, mutta uuden saranan korin puoleinen varsi on aavistuksen pidempi joten tappi tulee 3-4mm ulommas kuin vanhassa. Koria vasten tulevassa kiinnityspinnassa on myös matalaa 2 pystyuraa, jotka mielestäni vanhasta puuttuvat.

    Nyt on vähän sormi suussa, että missä mättää ja mitä pitäisi seuraavaksi tehdä. Uuttakaan osaa en viitsi tilata sokkona jos sama ongelma on edessä. Ymmärtäisin jos kyseessä olisi joku nyrkkipajan tekemä sinnepäin-aftermarket osa mutta tämä purkuosa on selkeästi ollut käytössä ja asennettuna. En edes yrittänyt asentaa, koska omalla logiikalla ei tule toimimaan mitenkään noin isolla heitolla vaan ovi on aivan killissä.

    Tiedossa on, että kuskin ovi/sarana on joskus vaihdettu maahantuojalla, mutta matkustajan oven alkuperäinen sarana on samanlainen, eikä sekään selitä eroa saman osanumeron välillä.

  • #2
    Saisivatkohan koneistamossa istutettua paksumman tapin saranaan. Yksi koneistaja teki tappeja vanhoista venttiileistä. Tuli kuulemma lujat tapit. Minulla saattaa olla irrallaan yksi väljä sarana, jota voisin ehkä lainata remontin ajaksi. Aaltoselta Mäntsälästä kysyisin saranan kunnostuksesta, tai sitten itse tekee.

    Matkustajan puolen saranan asensin omaani kuskinoveen ja oli ihan samanlainen niin kuin varaosanumeronkin perusteella oli oletettavaa. Alasaranassa on vielä pieni välys. Näyttää uusi maksavan maltaita. Kai sen alemmankin saisi kunnostettua.

    Comment

    Working...
    X