Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

A6 C7 vm12 halogen -> xenon muutos

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • A6 C7 vm12 halogen -> xenon muutos

    Eli potilaana olis 2012 vuoden A6 C7 koppanen farkkudiudi ja kyseisessä autossa on H7 halogeenit ja tarkoituksena on vaitaa xenonit tai ledit tilalle. Onko kellään kokemuksia että minkälainen muutos sarja sinne sopisi ja tarviiko vaihtaa umpiot tms. Jos onnistuu pelkällä muutos sarjalla niin vaikuttaako mitenkä katsastukseen ?


    #2
    Vaikuttaa katsastukseen sen verran että H7-umpiota ei ole hyväksytty led- tai Xenon-polttimolle. Eli todennäköisesti valokuvio on on persiillään ja häikäiset vastaantulijoita. Sitten loppu riippuu katsastusmiehestä.

    Comment


      #3
      Todennäköisesti valokuviossa ei tule olemaan mitään vikaa ainakaan projektoriumpiossa. Itselläni ainakin B5:ssä on niin seinästä katsottuna kuin suuntauslaitteella ollut identtinen valokuvio h7, xenon ja led polttimolla. Mutta ei toki silti tee hyväksyttyä.

      Comment


        #4
        A6 C7 halogeeniumpio ei ole projektori vaan heijastinmallia. Noita näkee Suomessa vähän koska maahantuoja ei noilla valoilla ole noita tuonut, kaikki uittopelejä.

        Comment


          #5
          Ite vaihdoin B6 H7 umpiot OEM Xenoneihin ja siinä ainakin täysin plug&play, lukuunottamatta tietysti ettei korkeussäätö toimi ja VCDS:llä piti pikkukoodaus ettei polttimonvalvonta tmv. vilkuttanut välillä xenonia. Eikä ole laillinen mutta... Tätähän te ette kysyneet :) mutta jotenkin kuvittelisin että samanlainen modi toimii C7.

          Comment


            #6
            Alkuperäinen kirjoittaja MattiRK Näytä viesti
            A6 C7 halogeeniumpio ei ole projektori vaan heijastinmallia. Noita näkee Suomessa vähän koska maahantuoja ei noilla valoilla ole noita tuonut, kaikki uittopelejä.
            Hyvin varusteltuja Saksantuonteja? :)

            Comment


              #7
              Kyseisen auton valomodista ei kokemusta, mutta A4 B8:iin tuli tehtyä. Siihen vaati umpioiden lisäksi adapterit johtosarjoihin, central electric modulen joka tuki xenoneita, sekä korkeudensäätösysteemit. C7 tekisi mieli kokeilla xenon-> led, mutta jo umpioiden hinta pysäyttää haaveet.
              Viimeksi muokannut oopee; 1.2.2020, 18:41.

              Comment

              Working...
              X