Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

A4 B8 sumareiden säleikköjen vaihto

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • A4 B8 sumareiden säleikköjen vaihto

    Terve! Tilasin ebaysta komiat hunajakenno RS4 look sumareiden säleiköt.. vanhoja irrottaessa huomasin että ne on ollut "pyhällä hengellä" kiinni.. ilmeisesti kiinnikkeet hajonnut joskus. Oiskos vinkkejä millä liimata tai kiinnittää sumarin säleiköt? Sikaflex? Pitäs olla jotain mikä kuivahtais mahdollisimman nopeasti koska siinä täytyy kädellä pidellä niitä säleikköjä paikallaan koska made in China eikä istu paikalleen ihan täydellisesti.
    Viimeksi muokannut Melv1nx; 16.9.2019, 10:58.

  • #2
    Juu eihän niitä hemmetti pysty liimaamaan koska sumareiden polttimot täytyy tarvittaessa pystyä vaihtamaan... :D

    Comment


    • #3
      Poraa yläreunasta ruuvin puskurin ja sumarin kehyksen läpi, ei näy mihinkään ja pysyy paikoillaan. Nimimerkillä kokemusta on, pari sarjaa kehyksiä ostin ennen ku tuon hoksasin :D

      Comment


      • #4
        Joo tohon ruuvaamiseen täytyy turvautua jos niitä ei saa muuten pysymään. Mitä nyt nopeella vilkasulla googlesta ja youtubesta niin ilmeisesti aika voimalla saa runnoa että loksahtaa kiinnikkeet paikalleen. Eikä puskurissa näytä olevan edes mitään kiinnikkeitä muillakaan.. kiinnikkeet näyttäs olevan ainoastaan siinä sumarin säleikössä mitkä sitten loksahtaa puskuriin. Täytyy huomenna kokeilla uudestaan ja käyttää voimaa enemmän.. ja todennäköisesti saan rikki ne kiinan säleiköt..

        Comment


          #5
          B8.5:ssa vaihtuu sumareiden polttimot nopeasti myös pyöräkoteloiden kautta. Miten lie B8:ssa?

          Comment


          • #6
            Vaihtuu ne myös pyöräkotelon kautta, mukavampi vaan sieltä puskurin kautta vaihella.

            Comment


            • #7
              Lopputulos se että 30min taistelun jälkeen toinen "tuuninki" säleiköistä paskaksi.. ei kestä käyttää tarvittavaa voimaa jotta saisi loksahtamaan paikalleen. Vanhoja takaisin laittaessa paikoilleen tuli huomattua että voimaa todellakin saa käyttää REILUSTI jotta saa loksahtamaan paikoilleen. (ei siis ollut kiinnikkeet paskana.. ilmeisesti edellinen omistaja tai huoltoukko laittanut huolimattomasti paikoilleen kun lähti niin helposti eilen illalla irti.) Yritän nyt onneani ja saada rahat takaisin noista Ebay myyjältä.. nyt pohdin vaan että uskaltaakohan tilata enää uusia ja kohdata sama pettymys.. samaa paskaa materiaalia ne kaikki taitaapi olla.. tai sitten täytyy turvautua tuohon masuuuun konstiin että ruuvilla vetää kiinni.

              Comment

              Working...
              X