Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

A7n ohjauksen satunnainen narina

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • A7n ohjauksen satunnainen narina

    Kesälomalla tässä on kurvailtu aika reippaasti ja A7n ohjauksesta on alkanut satunnaista narinaa kuuluu oikealta puolelta mamma kuunteli. Ääni on aikalailla samanlainen niinku vanhan oven kuivasta saranasta lähtee ja kuuluu käännettäessä vain. Sen verran olen matkan varrella tutkinut että auton keula tunkattu ylös ja iskarinjouset tarkistettu ei ollut poikki eikä silloin tunkin varassa iskarin yläpäätuennastakaan mitään kuulunut. Mietin että onkohan noissa yläpää laakereita edes vai pelkkä kumityyny ainaki siltä se yläpää näyttää.
    Voikohan se sähköinen hammastanko hässäkkä pitää ääntää?
    Autolla menty 283tkm ja orkkis rauta-alustalla eikä ole madallettu tms.

  • #2
    Ainakin A6 4F tuo narina oli merkki kuivasta pallonivelestä tukivarrenpäässä. Selviää siten että laittaa käden niveleen kiinni ja toinen kääntää ohjausta. Narinan tuntee kyl kädellä. Saattaa selvitä rasvauksella, mutta tödennäköisesti noilla km menee tukivarsi uusiksi.

    Comment


    • #3


      Kiitos vastauksesta! Mulla jo vasemmalta puolelta menikin alemman puolen taaempi varsi kun oli nuppi loppu ja kolisi. Täytyy varmaan alkaa pikku hiljaa uusimaan niitä, kävi itselläkin kyllä mielessä kun näytti että ne 2 ylemmän tukivarren nupit kääntyy ratin mukana että jos niistä saattaisi kuulua. Ei ainakaa kolise yhtään, satunnaisesti kääntäessä aina silloin tällöin sellainen ruma narina kuuluu hyttiin.
      Täytyy varmaan uusia ne keulapään varret vaikka kaikki muutkin sen yhden lisäksi. Lemförder merkkinen ainaki tonne vasemmalle tuli laitettua, marmorilta kyselin niin tiukka hinta olisi ollut 300e, lemförder 150e saksasta tilattuna ja ihan laadukkaalta vaikutti.
      Viimeksi muokannut Killeri; 10.7.2019, 14:21. Perustelu: Tarpeeton lainaus poistettu.

      Comment

      Working...
      X