Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Tehdaskunnostetut jarrusatulat

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Tehdaskunnostetut jarrusatulat

    Jollain kokemuksia motonetin vaihtolaitteesta?
    Alkoi kuskinpuolen etujarru laahaamaan ja tuntuisi helpoimmalta ja nopeimmalta vaihtoehdolta korjata tilanne.

    #2
    Edelliseen kärryyn(100 -86) hain Motonetistä kunnostetut takajarrusatulat molemmille puolille, niin toinen oli jo valmiiksi jumissa käsijarrumekanismin osalta, joten takaisin kokoon vanhalla satulalla ja vaihtamaan.
    Eli ei kehuttavaa, joskin olishan tonkin jo huomannu jos olis siellä kaupassa kokeillut että ne käkkäri vivut toimii.

    Comment


      #3
      Onkos kukaan löytänyt/kysellyt muualta kuin vag:ilta noihin 200/3B 269x20 takalevyihin vaihtosatuloita? Konsernin hinta on melko tyrmäävä ainakin viimeisen tiedon mukaan.

      Eivät ole vaihtokunnossa, mutta lisätieto on hyvästä.

      Comment


        #4
        samalta koivuselta / arvidsonilta ne vaihtosatulat tulee, mutta jos siitä saa mielihyvää niin ostaa sitten ne samat osta ad:sta.

        Comment


          #5
          Tai sitten voi ostaa uudet satulat Custom Auto Craftilta.

          Comment


            #6
            Tuli klikattua Ebaysta uusi 58€ (sis. postit) takajarrusatula C5-malliin (Audin maineen luonut). Myyjänä ATP Auto-Teile. Ajattelin tuollaisen halpissatulan kelpaavan kun ei tuon auton elinikä enää kymmentä vuotta ole. No vituiksihan se meni.

            Paketin saavuttua satulan merkiksi paljastui Atec, koodi 10602795. Päällisin puolin näytti hintaisekseen ihan ok kamppeelta. Ensimmäinen murhe tuli ilmauksen yhteydessä, ilmausnippa kiristettynä rupesi kusemaan jarrunestettä kierteiden välistä. Tämä ratkesi sillä että otti nipan vanhasta satulasta. Ilmeisesti satulaan on tehtaalla lyöty joku halppis pingpong nippa. Seuraava, hieman harmillisempi murhe, oli jarrunesteen vuotaminen satulan ja jarruletkun välistä. Luulin ensin jarruletkun päätä vialliseksi, mutta ongelma jatkui letkun vaihdon jälkeenkin. Koska piharemontissa ei ollut tarjolla tarkkuusmittaustyökaluja, piti ottaa kamera ja photoshop avuksi:
            https://imgur.com/a/i5KBWCJ

            Satulan tiivistepinta ei ole sattunut ihan suoraan suhteessa pultin reikään. Hoh hoijaa mitä paskaa. Jos hukatulle ajalle laskee jonkun arvon niin olisi jo ostanut useamman merkkisatulan.

            Comment


              #7
              Kokeile kupariprikkoja. Ovat vähän pehmeämpiä kuin alumiiniprikat niin _saattavat_ muotoutua niin että pitäisi paremmin.

              Comment


                #8
                Tuli testattua myös niitä, vuotavaksi jäi. Tosin nuo alumiiniset tuli lopulta vedettyä pulttimopolla aivan tappiin, tyhjä arpa sekin.

                Hattu kouraan ja TRW:tä tilaukseen.

                Comment

                Working...
                X