Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Iskarien suojakumien kiinnitys

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Iskarien suojakumien kiinnitys

    Nyt olisi C4 100:ssa uudet iskarin suojakumit iskarin ympärillä. Mitäs kikkoja olette käyttäneet, että saa sen suojakumin sinne yläpään uraan kiinni? On vähän nafti paikka. Laitoin sinne uudet suojakumit siis ns. pyörät maassa, iskarinvaihdon yhteydessä. Nyt pitäisi keksiä helppo konsti saada se kumi sinne ylös. Vinkkejä?

    #2
    Niin se vielä tuli mieleen... Onko teillä iskaripatruunan kiinnitysmutteri (se johon tarvitaan erikoistyökalu) kanittanut miten pahasti vastaan? Toisella puolella se meni leikiten paikalleen, mutta toisella puolella ei meinannut lähteä kierteelle millään. Saatiin kuitenkin tapeltua, mutta ei saanut väännettyä niin montaa kierrosta kuin toisella puolella. Jousen välistä kun katsoo, niin kierrettä näkyy vielä pieni pätkä.

    Järkeilin, että iskaripesän pohjalla oli sen verran töhkää, että patruuna ei painunut ihan pohjaan asti. Toivotaan nyt, että tuo mutteri pysyy kiinni. Eipä se taida tolppa mennä nurin vaikka mutteri aukeaisikin, sen verran pitkä on patruuna ettei se mahdu tulemaan ulos putkesta. Mutta kuitenkin tarkka pitäisi olla tuon kanssa. Pitää vielä katsella tuota kunhan noita kumeja alkaa laittamaan.

    Comment


      #3
      http://www.audiclub.fi/audifinns/sho...ku%2A+yl%E4%2A

      Yläkautta saa suojakumin uraansa.

      Comment

      Working...
      X