Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Audi A6 vetokoukku.

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Siellä kärryn valojen rasiassa on kytkin, joka kertoo boksilla, että kärryn valojen liitin on paikallaan. Tyypillinen vikapaikka, jos kärryn valot sekoilevat.l

    Tässä kytkennät https://www.teohydrauli.fi/filemanag...ile1Upload.pdf
    Viimeksi muokannut helmi; 28.4.2020, 20:06. Perustelu: Linkki lisätty

    Comment


    • Saako A6 C7 parkkitutkat ohjelmoitua peräkärrylle?
      Koukun asentelin, netistä en löytänyt vcds ohjetta kuten C6:lle aikanaan. C6 oli aika monimutkainen, mutta C7:ssa muistaakseni laitoin vaan CANin alle että peräkoukkumoduuli on aktiivinen.
      Kaikki toimii, mutta parkkitutkat huutavat kun kärry on kiinni ja vaihtaa pakille. Navin näytöllä kuitenkin peruuttaessa kuva muuttuu niin että kärry näkyy. Eli luulisi että systeemi osaisi pitää päänsä kiinni, mutta ei. Ei siinä muuta, mutta kun vaihtaa P:ltä D:lle niin parkkitutkat ehtii vinkaista. Ärsyttävä!

      Eli jostain varmaan pitää kääntää bitti että systeemi ei huuda kun kärry on kytkettynä? Vinkkejä mistä ja mitä?

      Comment


        Periaatteessahan nämä pitäis ajaa SVM-koodauksella 050 200 merkkiliikkeessä, että saa kaikki ECUt koodattua päälle. Mm. ABS/ESP olisi ihan hyvä koodata koukulle, että saa perävaunun huojunnan ajonvakautuksenkin päälle.

        VCDS:llä kannattaa selailla Park assistin long-codingit läpi, että löytyykö sopivaa täppää. Jos ei VCDS:ssä ole selityksiä biteille, niin sitten se on oikeastaan joko tuo SVM tai vertailee jostain vastaavasta autosta, missä alkuperäinen koukku.

        Tuolta voi katsella vinkkiä, että mihin kaikkiin bokseihin luultavammin pitäisi koukku koodata päälle: https://www.audiclub.fi/audifinns/fo...80#post1884580. Sitten vain kahlailemaan VCDS:llä niitä läpi, josko löytyisi selitteet.

        Comment


        • A6 C7 farkkuun tartteis vetokoukkua asentaa ja hankkia Hki, Esp, Van akselilla? Semmonen piiloon kääntyvä tai irroitettava malli, kokemusta ja suositusta millanen ja missä asennusta? thnx!

          Comment


            Tulevalle kesälle pitää hankkia C7.5:een vetokoukku. Alletaittuva olisi jees, mutta Audilla koukku + asennus yli 2000e on "hiukan" liikaa. Onkohan kukaan noita alletaittuvia asentanut C7 koriseen itse tai asennuttanut muualla, kuin Audilla? ECU koodaukset pitää myös selvittää, että saa ABS ja EPS toimimaan oikein kärri perässä.
            Helpoin vaihtoehto olisi varmasti viedä koukkupajalle ja laitattaa Westfalian irroitettava koukku perään. Hinta taitaa olla asennettuna n. 1000e.

            Comment


              Päädyin Koukkupajan Westfaliaan ja tyytyväinen olen. Nyt ei aika riitä retrofittiä tekemään tuon alletaittuvan osalta.

              Comment

              Working...
              X