Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Audi A8 D3 kallistuksen vakaajan puslat/kumit

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Audi A8 D3 kallistuksen vakaajan puslat/kumit

    En löytänyt tästä aiheesta keskustelua joten ajattelin jakaa vinkin liittyen A8 D3 kallistuksevakaajan kumeihin liittyen. Omassa autossa etupää äänsi pitemmissä joustoissa ja vikaa joutui hakemaan pitkään ennen kuin äänen aiheuttaja löytyi. Kumit olivat leikanneet kiinni vakaajatankoon. Kumeja ei näytä saavan erikseen vaan varaosaliike kauppasi koko vakaajatankoa jonka mukana uudet kumit tulisivat. Hinta sille taisi olla lähemmäs 300€.

    Netistä löytyi 3D tulostuskuva ja teetin nailonista puslat kumisten tilalle. Nailonipuslat sopivat paikalleen ilman ongelmia ja äänet loppuivat saman tien. Jos jollain on samanlaista ongelmaa niin tulostuskuva löytyy täältä => https://www.myminifactory.com/object...-bushing-21860

  • #2
    Alle vuoden kesti ensimmäiset nailonpuslat kunnes alkoi kuopissa kolisemaan. Toinen sarja on paikallaan ja äänet pysyneet toistaiseksi poissa.

    Huomasin äsken että Febest näyttäisi tekevän näitä kumista. Hinta korkea mutta seuraavan kerran taidan hankkia sellaiset. Ainakin ebayssa niitä oli myynnissä.
    Bearing Bush, stabiliser for AUDI (A8) - Febest Car Parts.

    Comment

    Working...
    X