Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

A6 C7 osumaa parkkihallissa - mitä ensiavuksi

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • A6 C7 osumaa parkkihallissa - mitä ensiavuksi

    Vaimo onnistui parkkihallissa kolhimaan auton takaosaa / takaovea sen verran, että maali on osittain kuoriutunut pois. Oheisesta kuvasta näkyy minkä verran tuhoa tuli.

    Mitähän tuolle pitäisi kannattaisi tehdä ensiavuksi, ennen kuin ehtii viedä jonnekin korjattavaksi? Tarvitseeko tehdä mitään?

    Entä mitähän tuollaisen korjaaminen kustantaa sitten kun ehtii pajalle viedä? Kannattaako suoraan laittaa vakuutuksesta?

    http://ibb.co/fbUbZ6
    Viimeksi muokannut Killeri; 9.1.2018, 16:11. Perustelu: Ei allekirjoituksia, kiitos.

    #2
    Tuskin se siitä miksikään menee jos vaikka hetken joutuu odottelemaan. Kustannuksia varmaan kannattaa kysellä suoraan pajoilta. Riippuu varmaan selviääkö maalilla vai joutuuko oikomaan. 300-1000 varmaan hintahaitari. Riippuu omavastuu osuudesta kannattaako pistää vakuutuksen piikkiin.

    Comment


    • #3
      Ei tarvitse mitään ensiapua tuohon keksiä. Kannattaa käydä pajalta kysymässä hintaa, luulisin hinnan olevan +- 500€. Riippuu vakuutuksen omavastuun osuudesta ja bonuksista että kannattaako tuota kaskon piikkiin laittaa.

      Comment


      • #4
        Kiitokset vastauksista! Lähinnä kai ajattelin, että alkaako ruostua jos ei heti tee mitään. Korjauksen hintaan vaikuttanee sekin, että tehdäänkö ovellekin jotain, kun siinä on vain pieni nirhauma.

        Comment


          #5
          Samantyylinen joskin pienempi pusu tuli mun A8 D3:n kun naapuri kolhi siihen. Pörhöllä maalataan jonkun tehtaan standardin mukaan eli ei häivytetä vaan koko paneli. Eikös tuossakin mene se takapaneli ihan tuulilasille asti. En saanut kuittia kun meni suoraan vakuutusyhtiölle, mutta uskon ettei 500e riitä pellin paikkaukseen/oikaisuun ja isoon maalaukseen. Jos hyvän haluat ja kunnon takuun työlle, suosittelen köyhtymään kaskosta.

          Comment


            #6
            AutoDent Kivenlahden Kiviruukkin teollisuusalueilla korjaa myös tuollaisia. Itse useampaa kärryä tuolla käyttänyt. https://autodent.fi/

            Ja varoituksen sana, Audi Espoon korikorjaamo ei ole kovin mairittelevia arvioita saanut, kokemuksia löytyy tältäkin palstalta.

            Comment

            Working...
            X