Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

-09 a4 3.0 tdi/aut. vinkuu ja viheltää.

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • -09 a4 3.0 tdi/aut. vinkuu ja viheltää.

    Elikkäs otsikon mukainen kulkine vinkuu viheltää ja ulisee tosikorkeellla sävelellä kun kiihdyttää tai nostaa kaasun tasa kaasulla ei kuulu. Vedot tuntuis olevan tallella ja jotenkin kuulostais että tulis takaa toi ääni. Olisko jollain ideaa mistä vois johtuu.

  • #2
    Aika mystinen ääni jos todella tulee takaata. Vikuu ja viheltää kuuluu yleensä osastolla turbo. Ainut takana oleva asia joka mielstäni voisi vahdella vetojen/ mootorijarrujen mukaan on perä.

    Comment


      #3
      Täältä myös ääni perälle. Kuulemma noita vaihdettu useampiakin saman vian takia.

      Comment


      • #4
        Tota perä hommaa itekkin arvelin/pelkäsin. tosin jos muistan oikein nuoruuden takaveto autojen perän ulinaan verratuna tossa on erillainen ääni kiihyttäessä kuin moottori jarrulla. Mutta tutkitaa tota perä juttua onko jollain tiedos jotain konstii millä varmistaa onko perä vaihtokunnosa. Kiitos vastauksista tähän asti.

        Comment


          #5
          Mulla tuossa vanhassa C4 quattrossa takaperä pääsi talvella pyörimään vajailla öljyillä ja siitä lähtien on ulissut vai viheltänyt.
          Epäilen sen olevan laakerin, joka on ottanut itseensä. Voi se olla rattaatkin, mutta ääni on pienentynyt.

          Mulla on RVS:t kaapissa, kun vain sais joskus ne sinne tuupattua. Voisi nimittäin testata auttaako tuo aine huutavaan perään oikeasti. Vaurioitahan se ei tietysti korjaa.

          Comment


          • #6
            Unohtu kirjotella tänne että vika löyty, muuta huoltoa nosturilla tehdessä huomasin että isohko kivi oli jotenkin sujahtanu apurungon ja peränkuoren väliin eikä lähteny pois kuin halkaisemalla se kivi. Onneksi näin selvittiin kalliilta perä remontilta tällä kertaa.

            Comment

            Working...
            X