Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

A6 2.5tdi rivi 5 evry?

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • A6 2.5tdi rivi 5 evry?

    elikkäs -95 a6 avant 2.5 tdi rivikoneella. Aiheesta on varmaan kirjoitettu mutta en haulla löytäny tähän myllyyn selkeitä ohjeita. jos joku tietävä viitsis antaa listan tarvittavista osista ja mihin napoihin ne kytkettiin 1 ja 3? sitkun saan ton pelaamaan oli tarkoitus lisätä mikrokytkintä polkimeen yms että pelais mahd. "normisti" ja kysympä vielä että edessä ois hihnan vaihto onko jotain eikoista mitä pitäs tietää vai vaihtuuko "niinkun muihinkin"? hihna ja vesipumppu sarja hommattuna.

    on muuten perkeleen mukavaa kyytiä automaatilla varustettuna ja koneessaki mukavasti vääntöä vaikka ainahan sitä lisää sais olla..:)

    #2
    Evrystä en osaa sanoa, mutta nokkahihnavaihto on muuten ihan normi, mutta tarvitset siihen kampuran pultina avaamiseen värinänvaimentajan lukitustyökalun, tai paremmin sen kiinnittämiseen. Kampuran pultti meinaan vedetään kiinni kunnolla. Tarvitset pitkää jatkovartta, tai riitää lyhyempikin, jos olet Bull Mentula. Sen työkalun tekemiseen itse löytyy ohjeet täältä muistaaksenin R5 viritystopikista.
    Pulttipyssyllä saattaa rikkoa kampuran rattaan kiilan, jos hakkaa pultin auki. Tiedä kuin normaalia se on, mutta mulla ekalla kerralla meni rattaasta kiila. Kampuran Stefan tietysti kannattaa vaihtaa samalla.

    Nokka-akselin rattan kiristykseen tarttee oman lukitustyökalun tai sopivan lattaraudan. Meillä käytettiin lattaviilaa. Pumppu tietysti pitää ajottaa kellolla kohdalleen ja loppu viilaus VCDS:n kanssa.

    Comment


    • #3
      jees kiitän tuo hihnanvaihto varmaankin onnistuu ei raaskis satoja maksaa korjaamolle kun ei oo kovin arvokas koko autokaa. jos jollain vielä siitä evrystä ois kertoa?

      Comment


      • #4
        tiedän suunnilleen mitä siihen kuuluu ja kuinka se kytketään, mutta löytämäni otsikot sekottaa monta eri moottoria ja mielipidettä kuinka laitetaa nii ei viittis "jysäyttää" tota heti alkuun..

        Comment


        • #5
          Käyn kattomassa omasta mitkä ne johtojen paikat on.

          Johtojen värit minne laitat, vihreä keltainen ja ruskea punainen. Omassa laitoin näin, kuorin suojakuorta pois ja tinasin johdon kylkeen. Liitokset tehty pistokkeen yläpuolisen kumisuojan alle.
          Viimeksi muokannut To87; 12.3.2016, 09:07.

          Comment


            #6
            Map-anturin piuhojen väliin voi kans laittaa potikan, niin saa ruuvattua vähän lisää ahtoja myös. Vois löytyä jos haeskelee netistä "ahtomodi" sanalla, en muista enää nimittäin vastuksen arvoa enkä niitä piuhoja minkä väliin laitettiin.

            Comment

            Working...
            X