Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

2006 A4 2.0 TDI ei lämmitä sisätiloja

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • 2006 A4 2.0 TDI ei lämmitä sisätiloja

    Tere.

    Ongelma alkoi yhtäkkiä ensimmäisen 30 pakkasyönä. Termostaatti vaihdettu eikä korjaantunu ongelma. Ei hävitä nestettä eikä ole öljyt ja nesteet sekaisin. Lämppärin kennon läpi kulkee vesiletkulla vesi. Auto käynnissä ja kennolle menevän nesteputken irrotta3ssa ei jäähdytin neste lennä. Ei tule mitään. Kaasua kun antaa johan lentää. Ilmattu moneen otteeseen ja ajettu 300km. Marmorilla tutkivat muutaman tunnin ja tuumasivat vesipumpun olevan vaihto kunnossa. Jakopää kuitenkin uusittu 20tkm sitten. Autolla ajettu 152tkm. Huomiona myös termostaatilta lähtevä nesteputki on kokoajan kylmä. Kone ei kuitenkaa keitä! Eikä nosta lämpöjä yli 90. Oisko kellään ollu vastaavaa?

  • #2
    Onko kuitenkin A) alkuperäinen termostaatti ja B) oikea, nimenomaan koneeseen tarkoitettu, termostaatti?

    Kierrosten nostaminen -> vedenpaineen kasvaminen kyllä viittaisi rikkinäiseen vesipumppuun. Joko tehtaalta tullut rikkinäinen vaihto-osa tai sitten jätetty (oikeasti) vaihtamatta hihnan vaihdon yhteydessä...

    Onko tuossa 2.0TDI:ssä muuten samanlainen magneettiventtiilihässäkkä vesiputkessa kuin A6:ssa - onko sen toiminta testattu?

    Comment

    Working...
    X