Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

A6 C5 afb 2.5 tdi moottorin lämpömittari ei värähdä

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    A6 C5 afb 2.5 tdi moottorin lämpömittari ei värähdä

    Pääsenkö minäkin termarikerhoon? Vai onko kyseessä jokin muu vika?
    Lämpömittari ei värähtänytkään omassa autossa aamulla töihin mentäessä. Lämpöä kuitenkin tuli kapiiniin puolelle. Ja mitään korinoita yms. ei kuulunut ajossa eikä näytä tiputtavankaan mitään.
    Onko tuo vakavaakin. Tänään pitäisi heti töistä lähteä Himokselle. Ja töissäki on niin kiire, ettei ehdi perehtyä vikaan.

    #2
    Kyllä sieltä lämpöä puhaltaa vaik ei viel viisari olisi elossa. Se tulee snadilla viiveella ja asteikkoki alkaa muistaakseni vasta 60asteesta. Hyvinkin voi olla termarivikaisuutta. :) Ite ratkaisin ongelman panemalla keulalle pahvin siihe asti nyt ainaki ku tarvii ja pohjapanssarin. Kyseinen toimenpide nosti viisarissa olevaa lämpöastetta 15-20astetta ja useasti on 90 saavutettu. :)

    Comment


      #3
      tuskin mitään vakavaa,oisko kosketus häikkää tai anturi vika(helppo vaihtaa,osta sokka kanssa)

      Comment


        #4
        Pohja-panssari on paikallaan ja eikait sitä täällä etelässä mitään pahveja tarvi. Viime talvi meni Rovaniemelläki ilman pahvia. Jotain anturivikaa itsekin ehkä vähän uumoilin, kun tuo eilen vielä ihan helposti piti lämmöt 90. Missähän tuo anturi sijaitsee? Sokka? No tutkiskelis ensviikolla. Onnistuuko vaihtaminen tämmöseltä "peukalo on keskellä kämmentä molemmissa vasureissa" -jantterilta?:) Tapahtuuko ylä- vai alakautta?
        Mutta eiku raakaa ajoa ja hyviä viikonloppuja. Jos jotain kriittistä tapahtuu ajaessa Himokselle, niin todennäköisesti voi lukea siitä ottaa päähän -osiossa.

        Comment


          #5
          Täältä löytyy hyvät kuvat anturin sijainnista. Liitin irti, sokka pois ja anturi veks. O-rengas saattaa jäädä sinne, niin sen muistaa kaivella esiin ennen kuin uutta anturia tunkee. Ylimääräinen sokka ei tosiaan haittaa, jos vanha hajoaa/katoaa. Vaihtaminen onnistuu varmasti, koska onnistui myös minulta. :D

          Comment

          Working...
          X