Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

A4 2.0Tdi hehkujen vaihto...?

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • A4 2.0Tdi hehkujen vaihto...?

    Mitenkäs hankala homma profiilini autoon on hehkutulppien vaihtourakka...?Pääseekö helposti käsiksi ja mitä pitää ottaa huomioon ko. operaatiota suorittaessa...?Tiedän että voivat olla tiukassa ja olen kuullut kauhuskenaarioita katkenneista tulpista, joten kannattaako jättää suosiolla ammattimiehen hommiksi...?Mistä uudet tulpat, marmorilta vai tarvikkeesta...?

    #2
    Kylmät kelit ovat vähän vihjailleet että itsellä olisi kanssa hehkujen vaihto edessä. Oletko jo saanut omasi vaihdettua ja millaiseen ratkaisuun päädyit, vaihdoitko itse vai ulkoistitko? Motonetistä näytti saavan Boschin hehkuja ~18€:lla.

    Comment


    • #3
      En ole vielä saanut aikaiseksi vaihtaa omiani...Mutta lopputulemana tulin siihen johtopäätökseen, että vaihtakoot huoltoliikkeessä seuraavan huollon yhteydessä, sen verran paljon siihenkin hommaan liittyy kuitenkin riskejä, mm. hehkun katkeaminen jne...Taisipa muuten olla orkkishehkutkin (bosch?)siinä parin kympin tietämillä kappale marmoritiskillä...

      Comment


      • #4
        Mistä tietää mitkä hehkut passaa A4 2.0TDI 2008 kun välillä hehkuissa on mitat 130 välillä 127.7 tai asennus syvyys 24mm ja välillä 28mm yms.yms. Mutta silti näyttää että kummatkin sopii autoon.
        Viimeksi muokannut Samblo; 28.11.2019, 00:58. Perustelu: Hehkutulpat

        Comment

        Working...
        X