Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

A6 quattro (ake) kulutus

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • A6 quattro (ake) kulutus

    Mikähan vikana? kun ajotietokone näyttää kaupunki ajossa 13,5 l. Tarkkaa kulutusta en ole laskenut mutta viisari laskee reipasta tahtia. Auto myös lähtee kylmänä huonosti käyntiin. Ajoitus ja hehkut on kunnossa eikä vikoodeja ole.

  • #2
    Viasta ei tietoa mutta 3-4 litraa pitkänä tuo kulutus on.

    Comment


    • #3
      Miten Maf arvot? Vnt liikkuuko herkästi? Onko kaikki paininvivut paikoillaan ja nokkien kunto? Suuttimien tilanne, km? Ketsuppi vai soppakeppi? :)

      Comment


      • #4
        Toomaatti on. Mittarissa 112000km, nokkien ja suuttimien kunnosta&maf arvoista ei tietoa. auto käy kyllä nätisti ja voimat on tallella. Mikä on vnt ja minkälaiset maf arvot pitäisi olla?

        Comment


        • #5
          en juuri alle 10l/satku päässyt ikinä, kaikki katsottu kuntoon moneen kertaan...
          tosi juoppo mun mielestä nakuks.
          kaverilla vajaa vetoinen 1-2 litraa pienemmällä...

          Comment


          • #6
            Yli 10l/satkulle en oo saanu viemää ikinä.... ehkä ens v-loppuna Tahkolla sit :)

            matka on aina ollu 6-8 ja kaupunki 8,5-10l

            ja nelikko kuitenkii.

            ajettu nyt. 220tkm

            Comment


              #7
              Seka kulutus on pyörinyt tuossa mamman kulkineessa 7-9 litran väliin . Matka-ajossa ajotietokone näyttää 5,5-7 litran väliin. Mitattu ei ole ,mutta tankillisella ajaa kuitenkin 1000 km ihan kivasti.

              Comment


                #8
                Täällä hiukan samanlaista ongelmaa ollut viimeaikoina AFB:n kanssa. En ole vielä aivan tarkkaa kulutusta pystynyt mittaamaan mutta näyttää siltä että kulutus on viimeaikoina ollut luokkaa 9-10l / 100km (ennen 7-8), ja kyseessä siis vajaaveto manuaali. Ja 2/3 ajosta maantietä. Tuossa joulun perssiissä siis vaihdettu yläkerta koneeseen, kaikki jakopäähän liittyvät osat, PA-suodatin, hehkut, naftaletkut konehuoneesta yms. Kompuuterilla MAF-arvojakin katteltiin ja näytti olevan ihan kunnossa. Muutenkin pumpun ajoitukset ja muut säädöt ovat huomattavasti paremmin kohilla kuin ennen mistä kertoo parempi käynnitettävyys sekä lisääntyneet tehot.
                Mikähän tuollaisen kulutuksen nousun oikein saa aikaiseksi. Aikaisempina talvina ei tuollaisia oireita ole näkynyt joten tuskin se ihan täysin pakkasten piikkiin voi mennä. Vieläkö on jotain hilpettä mitä kannattaisi vaihtaa? Vuotoihinkaan en oikein usko, koska ei aivan kauheasti naftalle löyhkää... Tosin webaston toiminta lakkasi tuossa pari viikkoa sitten jälleen...

                Comment


                • #9
                  Profiilin kulkineessa kulutus matka karvan alle 8 muuten 9-10 välillä ympäri vuoden, ja eberi laulaa kyllä tuossa mukana.

                  Comment

                  Working...
                  X