Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

1.9 TDi (VW) AHU defan elementtiä??

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • 1.9 TDi (VW) AHU defan elementtiä??

    Onko moisen -99 TDi Passattiin 66kW mitään vaihtoehtoa Defan #393 elementille? Motonetistä ei löydy, eikä Kahalta. Lisäksi Kaha ei anna takuuta jos vastus 393 asennettaan TDi-moottoriin... Letkulämmitin ei tule kyseeseen. Nykyinen vastus on 9 vuoden käytön jälkeen antautunut ja nyt se tihkuu hieman...
    Jännä, että Defan taulukossa Toledoon on moista vastusta AHU-moottoriin, muttei Passattiin.

  • #2
    Tuttu tilanne. Lohkohan on sama olipa se AHU/AFN/ALE jne. missä konsernin vehkeessä hyvänsä. Pitkittäiskoneessa eli Passatit ja A4/A6 vastusta ei vaan voi täysin asentaa siihen kulmaan mihin valmistaja suosittaa. Hieman menee toleranssin yli. Eipä tuo ole nyt kolmannen talven lämmittelyillä tuntunut toimintaa tai kestoa haittaavan.

    Comment


    • #3
      Ja hyvin tuossa minunkin kulkineessa vastus on kestänyt sen 9 vuotta. Vastuskin sattui palamaan vahingossa, kun auto olikin 2h lämmityksen sijasta 10h piuhan päässä (tai aianakin tuon epäilen olevan syynä). Oli taas tänä aamunakin raakaa lyödä auto tulille -23`C lämpötilassa ilman lämmitystä...
      Katselin sitä vastusta, niin onko ainoa "ongelma" se, että sitä vastuksen "vartta" joutuu taivuttamaan liikaa? Aika lähelle noin muuten se tulee koneen kannakettakin, muttei kuitenkaan siihen kiinni ota.

      Comment


      • #4
        JEES, Sain Turun Metro-Autolta moisen vastuksen vanhalla #391 numerolla enemmän kuin edullisesti!!!! Vastus saapuu perjantaina, joten viikonloppuna jos saisi itsestään irti ja pakertaisi paikalleen. Tarviikohan tuosta pitkittäismoottorista irrottaa oikean puoleen moottorinkorvakko vastusta vaihdettaessa??

        Comment


        • #5
          tuossa jouduin äskettäin vaihtamaan itselle AHUun lämmittimen moottorin kylkeen...=)

          Entinen vastus oli #362 ja pienen haeskelun jälkeen löytyi motonetilta käypäinen #384...=)
          Ero noiden vastusten välillä oli vaan se pistokkeen kulma, mutta ilman vääntelyä sopi paikalleen hyvin...


          Yläkautta sai helposti vaihdettua kun otti ilmanputsarin kotelon kokonaan edestä pois ja pitkällä hylsyllä sai mutterin vastuksen keskeltä auki...=)

          Comment

          Working...
          X