Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Jakohihnan vaihto Joensuussa

Collapse
X
 
 • Suodata
 • Aika
 • Näytä
Clear All
new posts

 • Jakohihnan vaihto Joensuussa

  Elikkäs, onko kokemuksia pätevästä ja järkevän hintaisesta pajasta Joensuussa jossa hoituisi AEL koneen jakohihnan vaihto.

  #2
  Morjensta Kari.

  Lehmosta löytyy semmonen kaveri kun Esa Eronen jolla on tilat auto2:sen päädyssä. Itse en ole vielä audia sinne asti kerenny viemään mutta keväällä on auto menossa huoltoon kyseiselle kaverille. Kannattaahan siun ainakin kysästä tekeekö ja mihin hintaan, tuntuu vaan olevan melko pitkät jonot.

  Enempää en osaa vielä kommentoida. Kuulopuheita, kuulopuheita :)

  Comment


  • #3
   Kerran olen vaihdattanut vitoskoneiseen Romppasen AD -korjaamolla, Tulliportinkadulla. Remppa oli ainkin edullinen, joten kannattaa kysellä. Samoin Auto-Elmoa kannattaa kokeilla.

   Comment


   • #4
    Okei, toi AD Tulliportinkadulla vaikutti tosi edulliselta, yllättävän monessa paikassa sanoivat että eivät ala tekemään. Pitäsiköhän vielä soittaa Laakkoselle ja tarkastaa heidän hinta ;P

    Comment


     #5
     Autokätevällä itse teetätin vitoskoneen vaihdon..

     Olikohan 100e töiden osuus. Pelkkä hihna ja rulla.

     Comment


     • #6
      just, AD:llä 170,- työn osuus 3-4 tuntia(kolme hihnaa, rulla ja vesipumppu) ja osat vajaat 250,-

      Comment


      • #7
       Kannattaisi kysyä hintaa myös Raskone:lta Jukolankatu 18. Eli entisen katsastuskonttorin takaa entinen PT-autopalvelut. 2.0 jakopään hihnanvaihto osineen ei ollut pahan hintainen. Ja työkaluissa ja taidoissa varmaankin löytyy. Katso myös www.raskone.fi/etusivu.php

       Comment


        #8
        Jos koko hommasta selviää 400-500 eurolla, niin hinta on hyvin kohtuullinen. Tuon koneen remminvaihto kun ei ole niitä nopeimpia ja helpoimpia hommia, eikä sitä hommaa aleta edes joka paikassa tekemään ellei ole kokemusta.

        Comment


        • #9
         Tuo Raskone ihan unohtui, vaikka oman firman autot käy siellä huollossa. Myös VAG -konsernin vehkeemme huolletaan siellä. Kannattaa kysyä.

         Comment


          #10
          Jari: oletko poliisi vai postimies :)
          niitä ainakin tuolla oulun raskoneella paljon huolletaan...

          oulun raskoneella (siis entinen EasyKM) käytin oman auton nokkahihnan vaihdossa ja siellä makso jotain reilu 500 egee.

          Comment


          • #11
           Työnantajani toimii rehellisesti tietoliikennealalla. Raskoneen kautta lähes kaikki kulkupelit on meillä liisattu. Heillä on kyllä aika vahva näkemys eri ajopeleistä.

           Comment


           • #12
            Dodii, tänään oli sovittu huollolle aika tuonne AD korjaamolle, muutaman tunnin kuluttua soittivat että homma ei onnistu, puuttu jokin erikoistyökalu (viskotuulettimen irrottamiseen??) ... stana sentään. Joten uutta paikkaa soittamaan

            Kävin Raskoneella kysymässä huolto, sanoivat että heiltä onnistuu, ja ei kuulemma tarvita mitään erikoistyökalua (epäilivät että AD:llä ei olisi tiedetty että tos kohtaa on vasenkätinen kierre), mut hinta 615,- vaikutti aikasta kovalta.

            Seuraavaksi Esa Erosen luokse, ajan saisi vasta huhtikuun loppupuolelle, argh!

            Epätoivoissani soitto vielä Veljekset Laakkoselle, aprikoinnin jälkeen ilmoittavat koko rempalle hinnaksi 500,- .... täh!!!! ... onko Laakkonen jossain vaiheessa tiputtanut hintojaan? lupasin mennä aamulla sopimaan ajankohdan.

            Comment


             #13
             täh!!!! ... onko Laakkonen jossain vaiheessa tiputtanut hintojaan?
             Josko olisivat markkinatalouden lait tulleet vastaan... Ehkä ovat saaneet niin paljon "kehuja" hinta-laatusuhteesta, että ollut pakko sovittaa hintoja kilpailukykyisemmiksi :D

             Mutta hyvä tietää, pitää itsekin muistaa sisällyttää merkkiliike vertailuun sitten kun tulee isompaa hommaa teetettäväksi.

             Comment


             • #14
              Tästähän meinaa tulla vaikeeta!
              Aamulla Laakkoselle aikaa varaamaan, ajan sain parin viikon päähän. Varmistin vielä että rempan hinta on se n. 500,- joka eilen sovittiin, näin on sanoi huoltoneuvoja.
              Meni taas muutama tunti ja tuli soitto Laakkoselta, olivat "unohtaneet" laskea syöttöpumpun hihnan mukaan :( ..argh!! ... sehän oli melkein arvattavissa!
              Uudeksi hinnaksi koko rempalle tulisi 650,- - 700,-

              Comment


               #15
               Siis syöttöpumpun hihnalle hintaa 150-200 EUR?

               No tuo jo alkaa kuulostaa konsanaan tutulta, palvelevalta ja laadukkaalta merkkikorjaamolta :D

               Comment


               • #16
                Tulisikohan tuossa jotain kiristimiä myös tulle syöttöpumpun hihnalle.. en tiedä?? mutta syöttöpumpun hammashihnan hinnaksi Laakkonen ilmoitti reilut 100 euroa.

                Soitin vielä kolmeen pajaan, Autokätevä, Turbohuolto Kari Örn ja Autoelmo. Kätevä ei osannut sanoa hintaa (vain tyyliin "osat + päivätyötä"), Örn täystyöllistetty turbojen kanssa, mut autoelmo sanoi että ovat tehneet. Arvioi hinnaksi vajaat 500,-

                Comment


                • #17
                 Melkeinpä arvasin, että Laakkoselta oli jotakin unohtunut. Syksyllä kävin monta kertaa projekti-Passatin takia Lakkosen varaosatiskillä. Joskus joutui odottelemaan pitkäänkin ja oli aikaa seurata muita touhuja. Eräs asiakas oli aika pahalla tuulella huoltotiskillä. Oli kysellyt niin kuin Kapakin monesta paikasta huollon hintaa ja todennut Laakkosen yllättäen edullisimmaksi. En tiedä mikä huolto oli, mutta hinnaksi oli ensin arvioitu jotakin 140-170 euroa ja lopullinen hinta oli vähän yli 300 euroa. Asiaks kävi aika kuumana.
                 Eli ensin kulutat aikaa kyselemällä hintoja monesta paikasta ja sitten valitset kuitenkin sen kalleimman paikan. Hassua?

                 Comment

                 Working...
                 X