Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

A4 B6 AVF sähköt sekaisin

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • A4 B6 AVF sähköt sekaisin

    Hajosi nostin 460tkm ajetusta koneesta. Samassa rempassa tuli käytettyä kansi irti ja oikaisussa. Kone kasaan ja käyntiin. Kävin heittämässä n3km lenkin ja jätin auton tyhjäkäynnille tallin eteen. Alle minuutin tyhjäkäynnin jälkeen auto sammui itsekseen ja hehkun merkkivalo vilkkui. Ensin tarkastus että jakopäässä ja venttiilikopan alla kaikki kunnossa. Pyörii, mutta ei käynnisty. VCDS saa yhteyden kaikkiin muihin ohjaimiin, mutta ei moottoriin. Muissa ohjainlaitteissa vikakoodeja yhteyshäiriöistä moottorinohjaimeen.
    Virrat päällä latauksen merkkivalo vilkkuu toisinaan ja kuuluu ecun suunnasta releen napsahtelua. Flektit huutaa koko ajan kun virrat päällä.
    Ecun kotelon kun sai purettua niin rele joka naksuu itsekseen oli näköjään 495. Ilmeisesti abs pumpulta kuuluu naksetta samaan tahtiin kuin releeltä vaikka releen irroittaa.
    Yhteys moottorinohjaimeen alkoi itsekseen toimia, mutta pätkii. Käyntiin ei kuitenkaan lähde. Virrat kun kääntää pois niin mittaristo ja merkkivalot sammuvat "hiipumalla".

    Mikähän tuota jännitettä mahtaa katkoa? Eikö latauksen merkkivalokin pitäisi tulla suoraan laturilta?

  • #2
    Tuollaisessa monivikaisessa aloittaisin tutkimisen sieltä missä viimeksi korjattiin jotain, kenties maadoituskaapeli irti jostain tai akunkenkä löysällä. Latausvalo ei enää nykyisin tule laturilta suoraan vaan virranhallinta yksiköltä.

    Comment

    Working...
    X