Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

A3 8P 2.0TDI 2006 sammuu heti käynnistymisen jälkeen.

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • A3 8P 2.0TDI 2006 sammuu heti käynnistymisen jälkeen.

    Otsikon mukaisesti eilen ehtoolla (ke. 11.12.) kiiressä lähtiessä starttasi kohtuu hyvin, mutta kun koskin kaasuun, sammui siihen paikkaan. Eikä halunnut enää käynnistyä useista kokeilukerroista huolimatta. Hinurilla pajalle illalla, jossa oli tehnyt samaa vielä, mutta tänään lähti normaalisti käymään. Epäilyksenä oli heti kampuran asentotunnistin tai vastaava. Yhtään vikakoodia ei testeri kuitenkaan antanut. Harmillisesti homma alkaa vain siirtyä ns. löytöretkeilyn puolelle, eli nostetaan kuin kuvakortti sokkopakasta saaden ahaa-elämyksiä vian suhteen. Nyt epäilyksen alaisena polttoainetankin siirtopumpun tehon lasku. Oliskos samoja oireita jollekulle omassa Audissaan esiintynyt ja mikä ne aiheutti.?
    "Testiä" jatkettiin viikonloppuun, ei mitään ongelmaa startissa tai käynissä. Hain auton pois ja nyt odottaa seuraavaa reissua. Olisiko siis tuo tankissa oleva polttoaineen siirtopumppu syytä kuitenkin vaihtaa? Kertokaa tietevät!

    #2
    Siirtopumppu oireili konsernisisaressa (Golf V BKD) taannoin juuri noin, eikä tosiaan antanut vikakoodeja. Hätäapuna voi koittaa nostaa takapenkin istuinosan pois ja koputella pumpun läpivientien kohdalta ja heilutella pumpulle meneviä johtoja (näissä ilmeisesti hapettumaa joskus). Oma keissi ratkesi siirtopumpun vaihdolla.

    Comment


    • #3
      Kiitos tiedosta. Kerkesinkin jo tilaamaan uuden siirtopumpun. Saa vain nähdä, kerkiääkö noiden pyhien vuoksi tänne ennen ensi vuotta ja mahdollista täyspysäytystä. Huomenna taas Vantaan reissu, tulee kolme ja puolsataa kilometriä siitä. Oliskos muuten vuodenajalla mitään merkitystä tuohon? Meinaan vaan, kun A3 on ollut minulla vasta toukokuusta lähtien, Ranta-Juippi trokasi sen. Tulee vain mieleen, että olisikohan tuo vika tullut "kaupanpäällisenä"?

      Comment


      • #4
        Siirtopumppu, tandempumppu tai suutin. suutin ei aina anna koodia mutta kun ottaa rikkinäisen suuttimen liitimen irti suuttimesta niin lähtee käyntiin 3. Siirtopaine ja tandenpumpun paine voi kyllä mitata.

        Comment

        Working...
        X